2017-08-12 10:42:03
Φωτογραφία για Η παύση των χειρουργείων στην Άρτα λόγω έλλειψης χρημάτων πυροδοτεί αντιδράσεις
Από Μαρία Τσιλιμιγκάκη -  IATROOEDIA

Έντονα αντέδρασε ο τομέας Υγείας της ΝΔ στην καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ ότι τα χειρουργεία σταμάτησαν στο Νοσοκομείο Άρτας επειδή δεν υπάρχει πια προϋπολογισμός. Ο επικεφαλής, Βασίλης Οικονόμου, έκανε λόγο για "κυβερνητική ανικανότητα".

«Λουκέτο και στα χειρουργεία του Νοσοκομείου Άρτας»

Ο τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Οικονόμου, με αφορμή την διακοπή των χειρουργείων στο Νοσοκομείο Άρτας, λόγω έλλειψης πιστώσεων, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι δυσάρεστες εκπλήξεις, εξαιτίας της κυβερνητικής ανικανότητας δεν λένε να σταματήσουν στο χώρο της Υγείας. Αυτήν τη φορά θύματα της πιο ανεπαρκούς ηγεσίας που πέρασε ποτέ από το Υπουργείο Υγείας είναι οι κάτοικοι της Ηπείρου και μάλιστα εν μέσω καλοκαιριού.

Σύμφωνα με απόφαση του διοικητή του Νοσοκομείου Άρτας μπαίνει τέλος στις ορθοπεδικές και νευροχειρουργικές επεμβάσεις λόγω περιορισμένων πιστώσεων στο νοσοκομείο τουλάχιστον έως τα μέσα Σεπτεμβρίου.

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ θα μείνει στην ιστορία ως η πιο αποτυχημένη κυβέρνηση από την Μεταπολίτευση μέχρι σήμερα. Γιατί τα ψέματα έχουν “κοντά ποδάρια” και η ανυπαρξία δεν καλύπτεται από φθηνά επικοινωνιακά σόου».
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ