2017-08-12 15:30:25
Φωτογραφία για Η ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2017
Τι λένε τα “βρωμερά” στόματά τους… 

Ο Αντίχριστος Νίκος Βούτσης που φέρεται να είναι ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων είναι ένας από τους πολλούς Συριζαίους πολέμιους της Ορθοδοξίας μας!

Το απέδειξε για άλλη μια φορά το πρωί της Τετάρτης όταν στην κυβερνητική ΕΡΤ – που κάποιοι αγωνίστηκαν για να ανοίξει εκ νέου αυτό το κανάλι του βόθρου και του οχετού – δήλωσε αναφερόμενος στη συζήτηση που γίνεται στις αλλαγές που διαλύουν την Παιδεία, που διαλύουν το Έθνος με την υποβάθμιση του ρόλου της Σημαίας μας και τη διαγραφή του αξιώματος των αρίστων μαθητών να είναι σημαιοφόροι!

Γιατί, κατά τον κ. Βούτση, η Ελλάδα δεν πρέπει να είναι μια βαθύτατα συντηρητική χώρα!

Δεν πρέπει να υφίσταται ακόμη το όραμα “Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια”!

Γιατί, ο κ. Βούτσης δεν έχει ούτε Πατρίδα, ούτε Θρησκεία, αλλά ούτε Οικογένεια!

Μας είπε ακόμη ότι, δεν πρέπει να έχουμε ως όραμα το “Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών”!


Γιατί, κατά τον κ. Βούτση, η Ελλάδα θα πρέπει να είναι “Ελλάς Ελλήνων Αντιεξουσιαστών”!

Γιατί βεβαίως, είμαστε ένα σύγχρονο κράτος! Δεν είμαστε κατά τον κ. Βούτση, ένα φονταμενταλιστικό Ορθόδοξο κράτος, ούτε ταλιμπάν της Ορθοδοξίας!

Βρεγμένη σανίδα που χρειάζονται τα οπίσθιά σου;; 

Η “επαναστατικότητα” του Πανούλη… 

Σε όλη αυτή την ανοησία των δηλώσεων δεν θα μπορούσε να μην εμπλακεί ο “μεγαλο-πατριώτης” Πρόεδρος του κόμματος των “Εξαρτημένων Ελλήνων” Πάνος Καμμένος, ο οποίος υποβοηθά τον ΣΥΡΙΖΑ στην Εξουσία με σκοπό να γκρεμίζει όλους του Πυλώνες του Έθνους και της Ορθοδοξίας!

Έγραψε λοιπόν στο twitter τάχατες σκούζοντας ο “πολεμιστής Πανούλης”!

«Οι δηλώσεις του προέδρου της Βουλής μας βρίσκουν απόλυτα αντίθετους όπως και την μεγάλη πλειοψηφία των Ορθοδόξων Ελλήνων»!

Πανούλη, πρόσεξε να μην σκίσεις κάποιο καλσόν!

Μην επαναστατείς τόσο γιατί θα τρέξουν να χαθούν οι πραγματικοί Επαναστάτες!

Αν ήθελες Πανούλη να κατέθετες στη Βουλή πρόταση μομφής κατά του προέδρου της, Νίκου Βούτση, για αντεθνικό και αντιχριστιανικό παραλήρημα!

Άντε να σε δούμε επαναστάτη του γλυκού νερού, επαναστάτη εκ του ασφαλούς!

Η ιστορία, ειδικότερα για σένα, θα είναι πάρα πολύ σκληρή! Να σου χαρίζει ο Θεός χρόνια για να ακούσεις την ετυμηγορία Του! 

Πανούλης …ο δεξιός ψάλτης… 

Το θέατρο του παραλόγου σ΄ αυτήν την προδοτική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, του Αλέξη Τσίπρα και του Πανούλη Καμμένου, συνεχίζεται μετά τις εμπρηστικές δηλώσεις του Νίκου Βούτση!

Τη σκυτάλη της αντιπαράθεσης πήρε η “εφημερίδα των Συντακτών” που εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του Πάνου Καμμένου, κατηγορώντας τον για τις υπερσυντηρητικές του θέσεις στην κοινωνία!

Αμ δεν φταίει κανένας άλλος! Φταίει ο Καμμένος ο οποίος δεν ρίχνει την κυβέρνηση!

Έτσι, βρε αδελφέ για να δούμε το επόμενο δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ στην Εξουσία!

Θα είναι ο Κούλης;; Θα είναι ο κυρ-Βασίλης;; Θα είναι ο διεθνιστής Σταύρακας (όχι του Καραγκιόζη, ο άλλος…);; Θα είναι η Φώφη που χαίρεται ακόμη και με τις μαλακ@@ες του Καμίνη;; Ποιος θα είναι τελικά;;

Άντε Πανούλη, φτιάξε μας το υπόλοιπο του Καλοκαιριού!! 

Ως πότε βρε Πανούλη;; 

Διαβάζουμε στο Xanthi News: 

«Ειλημμένη και σύντομα επίσημη θα είναι η απόφαση για την απομάκρυνση του Μουφτή Ξάνθης Μεχμέτ Εμίν Σινίκογλου και την αντικατάστασή του από την Ελληνική Κυβέρνηση. Ο Μεχμέτ Εμίν Σινίκογλου έχει διοριστεί το 1991 στη θέση αυτή και η θητεία του, λήγει κανονικά το 2021. 

Ως γνωστό στη Θράκη, το καθεστώς των Μουφτήδων αμφισβητείται από την Άγκυρα που ζητεί εκλογή για τη θέση του Μουφτή και δεν αναγνωρίζει τους διορισμένους από την Ελληνική Πολιτεία Μουφτήδες αλλά τους άτυπα εκλεγμένους ηγέτες. Πάντως, παρά την αμφισβήτηση ετών μέσα και έξω από τη χώρα, η Ελληνική Πολιτεία δεν είχε προβεί ποτέ σε αντικατάσταση και αυτή η απόφαση, αναφέρουν κύκλοι, κρίνεται τολμηρή και μαρτυρά και προσπάθεια να ανατραπούν και οι μέχρι σήμερα συσχετισμοί και δεσμοί με αυτό που ονομάζεται “παρακράτος” στη Θράκη. Άγνωστος παραμένει επίσης ο ρόλος και η αντίδραση των ΑΝΕΛ που έχουν εκφράσει με πολλούς τρόπους τη στήριξή τους στον απερχόμενο Μουφτή και, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες διαρροές, έθεταν βέτο για την αντικατάσταση Σινίκογλου»!

Άντε να σε δούμε Πανούλη! Δε νομίζεις πώς πολλά έχουν μαζευτεί;;

Θα ξεφτιλίζεσαι καθημερινώς;;

ΟΚ δικό σου είναι το πρόσωπο!! koukfamily
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ