2017-08-12 19:33:27
Φωτογραφία για HOAX είναι τα δημοσιεύματα του δυτικού τύπου - .
Εφημερίδες και έντυπα προπαγάνδας είναι πλέον τα μέσα ενημέρωσης σε παγκόσμιο επίπεδο και θα έπρεπε όλα όσα γράφουν και διαδίδουν να χαρακτηριστούν HOAX.

Η Κίνα δεν θα έρθει σε βοήθεια της Βόρειας Κορέας αν ξεκινήσει πυραυλικό πόλεμο, που απειλή το έδαφος των ΗΠΑ, γράφει η Washington Post και χρησιμοποιεί ως πηγή της είδησης μία Κινέζικη εφημερίδα για την οποία αναφέρει ότι δεν είναι επίσημος εκπρόσωπος του Κουμμουνιστικού Κόμματος, αλλά σε αυτή την περίπτωση η δημοσίευση ίσως αντικατοπτρίζει την κυβερνητική πολιτική. "Αυτό ανέφεραν οι ειδικοί" γράφει κατά γράμμα η WP.

Η ανάλυση-δημοσίευση της WP αγγίζει τα όρια της γελοιότητας καθώς βγάζει αυθαίρετα συμπεράσματα τα οποία πιθανολογεί ότι απηχούν τις θέσεις της πολιτικής ηγεσίας της Κίνας και «στολίζει» το δημοσίευμα της γράφοντας ότι αυτό αναφέρουν οι ειδικοί, χωρίς κανένας να ξέρει ποιοι είναι αυτοί οι μάντεις ειδικοί που βλέπουν "τα θέλω" της Κινεζικής ηγεσίας.


HOAX λοιπόν τα δημοσιεύματα του δυτικού τύπου και αυτό είναι καταγεγραμμένο στη μνήμη και στη συνείδησή μας.

Τρομοκράτης, έλεγαν ότι ήταν ο Καντάφι με τον οποίο συνεργαζόταν όλα τα προηγούμενα χρόνια, ώστε να δικαιολγήσουν την επέμβαση στη Λιβύη. Το αποτέλεσμα το βλέπουμε σήμερα. Θα ήταν ποιο έντιμο να πει καθαρά τότε ο καραγκιόζης Σαρκοζί ότι θέλω την επέμβαση επειδή ο Καντάφι …μου πηδάει τη γυναίκα, παρά όλες αυτές οι παπαρολογίες που ειπώθηκαν και γράφτηκαν για να δικαιολογηθεί η επίθεση.

Το ίδιο έγινε και με τον Σαντάμ για τον οποίο ο τσαρλατάνος Μπλέρ βγήκε και ζητούσε συγγνώμη.  Ανάλογη ήταν η προπαγάνδα και για τονΜπουμπάρακ και τα ίδια κάνουν για τώρα για τον Άσαντ. 

Δημιούργημά τους είναι ο ISIS τον οποίο τώρα, υποτίθεται ότι πολεμούν ενώ οι ίδιοι επέδευαν τον στρατό του στήν Αγγλία. 

Ο μεγαλύτερος εχθρός τους ήταν ο Μπίλ Λάντεν ο οποίος ήταν όχι απλά συνεργάτης τους αλλά στην κυριολεξία εκπρόσωπός τους και στο τέλος είπαν ότι τον σκότωσαν και το σώμα του ...πετάχτηκε στον Ωκεανό. Δηλαδή …απέθανε η όχι ο Λάντεν, κανένας και ποτέ δεν θα μπορέσει να απαντήσει, όμως η προπαγάνδα των δημοκρατικών δυτικών μέσων ήταν και είναι πάντα ίδια.

Είναι HOAX.

neinnewsgr.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ