2017-08-13 10:57:17
Φωτογραφία για Ερευνητές τοποθ'ετησαμ malware σε ανθρώπινο DNA
Πλησιάζει η εποχή που το Hacking θα φύγει από τα όρια του ψηφιακού κόσμου, καθώς μία ερευνητική ομάδα έβαλε malware σε DNA. Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον εξετάζουν την υπόθεση ότι είναι εφικτό να μπουν οι ιοι των υπολογιστών και το malware στο DNA του ανθρώπου. Στη σχετική τους μελέτη εξετάζουν τη δυνατότητα της τροφοδότησης του γενετικού κώδικα του ανθρώπου με malware προκειμένου να μπορεί να μολυνθεί ένας υπολογιστής που προσπαθεί να αναλύσει το γονιδίωμα αυτό.

Ο στόχος αυτού του malware θα μπορούσε να είναι ένα δίκτυο υπολογιστών ή ακόμα και τα εργαστήρια της Αστυνομίας, σύμφωνα με το The Next Web. Είναι προφανές ότι το malware αυτό δεν μπορεί να έχει καμία επίπτωση στον οργανισμό του ανθρώπου, ο οποίος είναι απλώς ο μεταφορέας του. Παρόλα αυτά, εξακολουθεί να εντυπωσιάζει το γεγονός ότι μία επιστημονική ομάδα εξετάζει το ενδεχόμενο να γίνει πραγματικότητα ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Μέχρι στιγμής, οι ερευνητές έχουν καταφέρει να αποδείξουν ότι είναι εφικτό να προστεθεί ψηφιακό malware σε γενετικό υλικό. Σε δεύτερο επίπεδο, η έρευνα θα επικεντρωθεί στο πώς μπορεί να προστατευθεί το DNA από το ενδεχόμενο να το χρησιμοποιήσει κάποιος τρίτος ως φορέα malware για υπολογιστικά συστήματα και υποδομές.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ