2017-08-14 10:33:16
Φωτογραφία για Κουίζ: Ποιος ανώτατος αξιωματικός μας κάνει διακοπές στη θαλαμηγό;
Τις ομορφιές της νότιας Κρήτης απόλαυσε – ίσως και να απολαμβάνει ακόμα – σύμφωνα με το defence-point.gr, ανώτατος αξιωματικός των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων επιβαίνοντας σε πολυτελή θαλαμηγό, μετά συζύγου φανταζόμαστε, η οποία καμαρώνει δεόντως – και με το δίκιο της – για την ανέλιξη και καταξίωση του ανδρός της, ενώ απολαμβάνει και επιδιώκει τις ανέσεις που συνοδεύουν την εκπροσώπηση της χώρας σε στρατιωτικό επίπεδο, σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ποιανού είναι το σκάφος, ή εάν ενοικιάστηκε για να φιλοξενήσει τον ανώτατο που όπως όλοι οι Έλληνες ασφαλώς δικαιούται ξεκούρασης και δραστηριοτήτων που σχετίζονται με τα πεντακάθαρα νερά της περιοχής.

Τουλάχιστον αυτός μπορεί, διότι πολλοί Έλληνες δεν μπορούν να πάνε τα παιδιά τους να κάνουν μπάνια ούτε για ένα Σαββατοκύριακο, ενώ καλύτερα να μη μιλήσουμε και για την κατάσταση μεγάλης μερίδας εκ των υφισταμένων του. Τουλάχιστον ας μην χρεώθηκε, άμεσα ή έμμεσα ο Έλληνας φορολογούμενος (π.χ. ασφάλεια).


Όποιος θέλει να συνδέσει την όποια χλιδή με τις αποδοχές των αξιωματικών, ακόμα και των ανωτάτων, δυστυχώς δεν μπορούμε να τον διαφωτίσουμε, καθότι δεν γνωρίζουμε πόσο κοστίζει η ενοικίαση ενός τέτοιου κότερου την ημέρα, για να έχουμε μια πρώτη εκτίμηση. Ούτε πάλι γνωρίζουμε ποιος πληρώνει γι’ αυτό, αν και ομολογούμε ότι θα είχε ενδιαφέρον να το πληροφορηθούμε.

Εν τω μεταξύ, στο μυαλό μας έρχονται ακόμα και αρχηγοί Κλάδων και διοικητές σχηματισμών, οι οποίοι όταν κατείχαν θέση ευθύνης, περιορίζονταν κάποιες μέρες να επισκέπτονται το πλησιέστερο παραθεριστικό κέντρο του αντίστοιχου κλάδου, ενώ το κάθε πρωί, αξημέρωτα, βρίσκονταν στα γραφεία τους ΠΗΓΗ: http://www.defence-point.gr/news/kouiz-pios-anotatos-axiomatikos-mas-kani-diakopes-sti-thalamigo
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ