2017-08-14 19:21:35
Φωτογραφία για Έτσι έκαψαν τον Κάλαμο:Με μπουκάλα υγραερίου και κάτοπτρα!! (εικόνες)
Έτσι έκαψαν τον Κάλαμο:Με μπουκάλα υγραερίου και κάτοπτρα!! Είναι φανερό οτι κάποιοι συντονίζουν την καταστροφή της περιοχής η όλης της Ελλάδας αφού οι περισσότερες πυρκαϊές είναι ύποπτες.

Φωτογραφία ντοκουμέντο δείχνει πώς ξέσπασε εστία φωτιάς στον Κάλαμο. Τη φωτογραφία τράβηξε κάτοικος της περιοχής.

Κοντά σε πυλώνα της ΔΕΗ είχε τοποθετηθεί μία μπουκάλα φυσικού αερίου και δίπλα δύο φανάρια αυτοκινήτου, που προφανώς λειτούργησαν ως κάτοπτρα όπως βλέπετε και στη φωτογραφία που δημοσίευσε το News247.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες κλιμάκιο της Πυροσβεστικής, που ειδοποιήθηκε αμέσως για το εύρημα, έσπευσε στο σημείο για να συλλέξει τη μπουκάλα και τα κάτοπτρα.

Η μπουκάλα και τα κάτοπτρα εντοπίστηκαν κοντά στο σημείο όπου ξεκίνησε η πυρκαγιά το απόγευμα της Κυριακής.

Υπενθυμίζεται ότι κάτοικοι του Καλάμου είχαν δηλώσει εξαρχής σε τηλεοπτικούς σταθμούς ότι άκουσαν πέντε εκρήξεις πριν ξεσπάσει η φωτιά που κατέκαψε τον Κάλαμο και έφτασε μέχρι το Βαρνάβα.


Η κυβέρνηση είχε προειδοποιήσει πριν το ξέσπασμα της φωτιάς στη βορειοδυτική Αττική ότι υπήρχαν υποψίες για εμπρηστικές ενέργειες.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή, ο Νίκος Τόσκας μιλώντας στο Πρακτορείο FM, είχε εκφράσει τον προβληματισμό για «τους δύο εμπρησμούς μέσα σε δύο μέρες στο Άλσος Βεΐκου και άλλον έναν στην Καισαριανή, στους πιο δασωμένους αστικούς ιστούς της Αθήνας».

«Κάποιες φωτιές με προβληματίζουν πολύ, μήπως δεν είναι τόσο αθώες και κάποιοι έχουν άλλα στο μυαλό τους», τόνιζε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης την Παρασκευή.

Ακόμη, ανέφερε ότι «έχουμε χρησιμοποιήσει αυτές τις μέρες, που είναι και οι άνεμοι έντονοι, την αστυνομία, την ασφάλεια ακόμη και την αντιτρομοκρατική, για να αποτρέψουμε κάποιους που έχουν άλλα στο μυαλό τους».

Οι προ-μνημονίου κυβερνήσεις άφησαν ανοχύρωτη την Ελλάδα

«Αυτά είναι τα μέσα που έχουμε -τα αεροπλάνα του 1973 και αυτά τα νεότερα καναντέρ του 2000, που ενεργούν τώρα στην Αλβανία- με αυτά κάνουμε ό,τι μπορούμε» είχε δηλώσει επίσης ο Νίκος Τόσκας, παρατηρώντας ότι «τα χρόνια που έπρεπε να ανανεωθεί αυτός ο στόλος και που περίσσευαν τα χρήματα δεν έγινε απολύτως τίποτα, ούτε οργανωτικά καν, ούτε οι δομές δεν άλλαξαν προκειμένου να προσαρμοστούν στα καινούρια κλιματολογικά δεδομένα».

Ο αν. υπουργός μίλησε ακόμη για αύξηση του αριθμού των στρατιωτικών ελικοπτέρων που χρησιμοποιούνται.

«Ένας μεγάλος αριθμός και ελικοπτέρων σινούκ έχει χρησιμοποιηθεί και αυτό φυσικά με τη βοήθεια του ΥΠΕΘΑ και των ενόπλων δυνάμεων, γιατί χωρίς αυτές δε θα μπορούσαμε να κάνουμε πολλά πράγματα στις δασικές πυρκαγιές», εξήγησε, προσθέτοντας ότι «προσανατολιζόμαστε τα επόμενα χρόνια σε ευρύτερη χρησιμοποίηση μέσων και στρατιωτικών και άλλων, γιατί και τα καναντέρ έχουν γεράσει και οι πυρκαγιές έχουν διαφοροποιηθεί».

Ενώ εμπρηστές καίνε την Αττική τα τρολ αλωνίζουν

Την ώρα που η βορειοδυτική Αττική καίγεται, το διαδικτυακό παρακράτος έχει εξαπολύσει πρωτοφανές πόλεμο υπονομεύοντας την εθνική ενότητα.

Φυσικά ο ρόλος των παρακρατικών του διαδικτύου δεν είναι πρωτοφανής, οι ίδιοι κύκλοι είναι γνωστό ότι είναι ικανοί για κάθε υπονόμευση της χώρας αρκεί να επιστρέψουν στην εξουσία που τόσο ποθούν.
epixirimatias
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ