2017-08-15 17:18:31
Φωτογραφία για AEGEAN JEWEL 23.000.000 ευρώ για το «Κόσμημα του Αιγαίου»
Σε απόσταση σχεδόν 12 χιλιομέτρων από τη Χώρα της Μυκόνου και λίγο πιο έξω από την Άνω Μερά, ένα από τα πιο γραφικά χωριά του νησιού,

βρίσκεται ο Καλαφάτης. Πρόκειται για μία περιοχή με ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα καθώς η παραλία, μία από τις μεγαλύτερες της Μυκόνου, είναι γνωστή για τη χρυσή αμμουδιά, τα γαλαζοπράσινα νερά αλλά για τα θαλάσσια σπορ, καθώς εδώ είναι ο παράδεισος για τους λάτρεις του Windsurfing, των jetski και της extreme διασκέδασης στο βαθύ γαλάζιο.

Εδώ, χτισμένη αμφιθεατρικά και σαφώς πιο απομονωμένη από την πολύβουη παραλία, βρίσκεται μία από τις πιο εντυπωσιακές βίλες της Μυκόνου, γνωστή και ως «Aegean Jewel» («Κόσμημα του Αιγαίου»). Πρόκειται για ένα κτιριακό συγκρότημα τριων ακινήτων, περίπου 1.500 τετραγωνικών μέτρων, σε ένα οικόπεδο-φιλέτο 7 στρεμμάτων, με θέα που κόβει την ανάσα σε όποια γωνιά και αν απολαμβάνει τις ανέσεις του ο εύπορος φιλοξενούμενος του. Και όταν αναφέρουμε «εύπορος» το εννοούμε, καθώς το «Κόσμημα του Αιγαίου» διατίθεται από το μεσητικό γραφείο της Sotheby’s International Realtyμε το πραγματικά αστρονομικό ποσό των 23.000.000 ευρώ, ένα από τα υψηλότερα τιμήματα αγοράς ακινήτου στην Ελλάδα και δη καλοκαιρινής βίλας.


Το «Aegean Jewel» είναι στην πραγματικότητα μια πολυτελής έπαυλη χτισμένη σχεδόν εξ’ ολοκλήρου από πέτρα, το σημείο αναφοράς της κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής, ένα μοναδικό δομικό υλικό που μαζί με το κατάλευκο χρώμα και τα εσωτερικά, ξύλινα δοκάρια της οροφής, είναι κυρίαρχα σε όλους τους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους του πολυτελούς ακινήτου. Αυτά τα στοιχεία μαζί με την τεράστια πισίνα και το μεγάλο εξωτερικό τζακούζι και βέβαια τους πολλούς εξωτερικούς χώρους για χαλάρωση, ηλιοθεραπεία, φαγητό και διασκέδαση, κάνουν τη βίλα ασυναγώνιστη και πολυπόθητο όνειρο για όλους εκείνους που θα ήθελαν ζήσουν τη μαγεία του ελληνικού καλοκαιριού στις Κυκλάδες.

Η βίλα διαθέτει 7 κύριες κρεββατοκάμαρες, όλες διακοσμημένες με τη μίνιμαλ -αλλά πολύ χαρακτηριστική- αιγαιοπελαγήτικη αισθητική που εκτός από τη μαγεία προκαλεί μια απίστευτη ψυχική ευεξία και απαλάσσει εντελώς από το άγχος και το στρες μιας «βαριάς», πολυτελούς επίπλωσης. 

Σε αυτό συμβάλει τα μέγιστα το κυρίαρχο λευκό, που σε συδυασμό με το γαλάζιο της πισίνας και τη μαγευτική θέα, δημιουργεί μια πρωτόγνωρα σοφιστικέ αλλά και χαλαρή ατμόσφαιρα.

Ο χώρος πάντως που εντυπωσιάζει είναι το μεγάλο σαλόνι με το καθιστικό και την τραπεζαρία, στο κυρίως κτίριο της έπαυλης, που ανοίγοντας την τεράστια -δύο τμημάτων- τζαμαρία γίνεται αυτομάτως ενιαίος με την πισίνα και τους εξωτερικούς χωρους, ενώ στο ίδιο επίπεδο, υπάρχει ακόμα ένα εντυπωσιακό καθιστικό για τους χειμερινούς μήνες με ένα τζάκι που κλέβει όλη την προσοχή για την αριστουργηματική κατασκευή του. Στο δεύτερο επίπεδο είναι δύο κύριες κρεββατοκάμαρες, ενώ άλλες δύο βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από την πισίνα.

Τα άλλα δύο κτίσματα του «Aegean Jewel», τα οποία βρίσκονται σε χαμηλότερο επίπεδο από την πισίνα, είναι ουσιαστικά άλλες δύο αυτόνομες βίλες, με τις δικές τους εισόδους, αυτόνομες κουζίνες, καθιστικά και βεράντες με μεγάλο κήπο, γκαζόν και λουλούδια.

Στην ουσία, το «Κόσμημα του Αιγαίου» είναι ιδανικό για μεγάλες οικογένειες ή παρέες που θα ήθελαν εκτός από την κοινή τους διαβίωση και διασκέδαση να έχουν στη διάθεση τους και πιο ιδιωτικές στιγμές. Παράλληλα, φαντάζει ιδανικό, με κάποιες μικρές μετατροπές και ως τουριστική επένδυση για υψηλού εισοδήματος φιλοξενούμενους, καθώς διαθέτει ελικοδρόμιο, χώρο γραφείου με όλα τα αναγκαία, γυμανστήριο, επαγγελματικού επιπέδου κύρια κουζίνα (εκτός από το μεγάλο εξωτερικό BBQ) ακόμα και ένα πανέμορφο, κυκλαδίτικο εκκλησάκι με το δικό του προαύλιο.

Το «Aegean Jewel» δεν απευθύνεται σε κοινούς θνητούς. Άλλωστε τα 23.000.000 ευρώ για την αγορά του φαντάζουν υπετβολικά ακόμα και για τους πιο πλούσιους Έλληνες. Είναι πραγματικά ένα «Κόσμημα του Αιγαίου» που στοχεύει στην αγορά του εξωτερικού και εκμεταλλεύεται στο έπακρο όλη αυτή τη φήμη που έχει αποκτήσει η Μύκονος τα τελευταία χρόνια. Οι εικόνες του πάντως είναι εντυπωσιακές και προσφέρονται για τέλεια καλοκαιρινά όνειρα πηγή
epixirimatias
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ