2017-08-16 09:30:21
Φωτογραφία για ΑΤΤΙΛΑΣ 2: Το έγγραφο ενημέρωσης της CIA στον Κίσινγκερ! “Η Κύπρος δεν θα ΄χει καμία βοήθεια από την Ελλάδα”
Η Κύπρος αφημένη στην τύχη της και όλοι όσοι θα μπορούσαν να σταματήσουν τη τραγωδία του Αττίλα να μην κάνουν απολύτως τίποτα, γιατί πολύ απλά ήθελαν τους Τούρκους στην Κύπρο. Τουλάχιστον μέχρι εκεί που έφθασαν! 

Το έγγραφο ντοκουμέντο από τα πολλά που αποδέσμευσε η CIA, έχει ημερομηνία 5 Σεπτεμβρίου 1974. Είναι ενημερωτικό προς τον Χ. Κίσινγκερ για τον Αττίλα 2.Απ΄ αυτό προκύπτει ότι οι ΗΠΑ φυσικά γνώριζαν τα πάντα. Ακόμη και τι απώλειες είχαν οι Τούρκοι από τις επιχειρήσεις. Γνώριζαν για τον Αττίλα 2 και ήταν βέβαιοι ότι οι Τούρκοι δεν θα προχωρούσαν παραπέρα. 

Στο έγγραφο αναφέρεται ότι οι Κύπριοι δεν έχουν μεγάλες δυνατότητες αντιστάσης και επισημαίνουν ότι δεν θα ΄χουν καμία βοήθεια από την Ελλάδα! Επίσης γίνεται σαφές ότι οι δυνάμεις των Ηνωμένων Εθνών δεν έχουν καμία εντολή αντίστασης και ότι οι Βρετανοί δεν πρόκειται να ασχοληθούν όσο οι Τούρκοι τηρούν τα…συμφωνηθέντα και δεν επηρεάζουν τις βρετανικές βάσεις στην Κύπρο. 

Στο έγγραφο προς τον Κίσινγκερ αναφέρεται ότι ο Αττίλας 2 θα πιέσει την ελληνική πλευρά να επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. 

Όλα σχεδιασμένα και προγραμματισμένα από πολύ πριν…Από το 1967 με την απόσυρση της Ελληνικής Μεραρχίας από την Κύπρο. 

Τα έγγραφα της CIA επιβεβαιώνουν ότι στην Κύπρο η προδοσία ήταν προσχεδιασμένη. 

Διαβάστε ΕΔΩ όλο το έγγραφο. 

Πηγή: Μιλιτέρ

το είδαμε ΕΔΩ koukfamily
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ