2017-08-16 11:22:17
Φωτογραφία για Π. ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ: ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΩΝ ΜΜΕ
«Επικίνδυνο λαϊκισμό» και «επικίνδυνη ανευθυνότητα» καταλόγισε σε μεγάλο μέρος της αντιπολίτευσης ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, για τη στάση της στο θέμα των πυρκαγιών, ενώ επιτέθηκε και σε μερίδα μέσων ενημέρωσης. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ''Πρακτορείο 104,9 FM'' τόνισε ότι ειπώθηκε από την πρώτη στιγμή πως «δεν χρειάζεται λαϊκισμός, ούτε μια επιχείρηση πολιτικής κερδοσκοπίας» και πρόσθεσε: «Παρόλα αυτά φαίνεται ότι αυτό δεν το υιοθέτησε η αντιπολίτευση. Πολύ δε περισσότερο δεν το υιοθέτησαν και εκείνα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που τη συνδράμουν τα τελευταία χρόνια».

«Εδώ είδαμε ρεπορτάζ τα οποία λες και ήταν έτοιμα από καιρό, τα οποία διαψεύδονταν από την ίδια την πραγματικότητα. Έβγαλαν υπουργούς να είναι εκτός Αθηνών, ενώ σε λίγα λεπτά είχαν παρουσία και στο κέντρο των επιχειρήσεων. Παρόλα αυτά είδατε ρεπορτάζ τα οποία ήταν έτοιμα, σχόλια τα οποία οτιδήποτε και να γίνεται έβρισκαν πάντοτε κάτι αρνητικό να πουν», συμπλήρωσε ο κ. Σκουρλέτης.

Ο υπουργός Εσωτερικών έκανε λόγο για «μια ανευθυνότητα χωρίς προηγούμενο». «Ορισμένα πράγματα καταντούν αστεία και είναι και επικίνδυνα. Και φοβάμαι πάρα πολύ ότι ένα μεγάλο μέρος της αντιπολίτευσης χαρακτηρίζεται από υπερβολική δόση ενός επικίνδυνου λαϊκισμού και μιας επικίνδυνης ανευθυνότητας», κατέληξε.

ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ