2017-08-17 06:58:23
Φωτογραφία για Δραστηριότητες από το Θερινό Εκπαιδευτικό Πλου της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων
Δραστηριότητες από το Θερινό Εκπαιδευτικό Πλου της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων (ΘΕΠ ΣΝΔ 2017), που αφορούν στα σκέλη Ντουμπρόβνικ-Τεργέστη. Ειδικότερα περιλαμβάνουν:

Εκπαίδευση εν πλω Ναυτικών ΔοκίμωνΕκπαίδευση εν πλω Ναυτικών Δοκίμων Ξένων Κρατών

Δραστηριότητεςεν όρμω λιμένα Ντουμπρόβνικ

Κατάπλους στο λιμένα ΝτουμπρόβνικΕπίσκεψη Κυβερνήτου ΠΓΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ Αντιπλοίαρχου Αδαμάντιου Χριστοδούλου ΠΝ στον Περιφερειάρχη Ντουμπρόβνικ κ. Nikola Dobroslavic και στο Δήμαρχο Ντουμπρόβνικ κ. Mato Frankovic.Επίσημο γεύμα επί του Πλοίου, στο οποίο παρέστη αντιπροσωπεία Αξιωματικών του Ναυτικού Κροατίας

Δραστηριότητες εν όρμω λιμένα Τεργέστης

Κατάπλους στο λιμένα Τεργέστης.Επίσκεψη Κυβερνήτου στον Αντινομάρχη Τεργέστης κ. Rinaldo Argenteri, στο Δήμαρχο Τεργέστης κ. Roberto Dipiazza και στον Υπολιμενάρχη του λιμένα Τεργέστης Πλοίαρχο Ugo Foghini.Επίσκεψη Κυβερνήτου στην Πρόξενο της Ελλάδας στην Τεργέστη κα. Μαρίνα Κέδρος Παππά.Επίσκεψη Κυβερνήτου, Αξιωματικών και Ναυτικών Δοκίμων στον Ι. Ν. Αγίου Νικολάου Τεργέστης και στο μουσείο της ελληνικής κοινότητας Τεργέστης, όπου τους υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της κοινότητας κ. Στυλιανός Ρίτσος.Παράθεση δείπνου στον Κυβερνήτη και Ύπαρχο από την Πρόξενο της Ελλάδας στην Τεργέστη.Παράθεση δεξίωσης επί του πλοίου στην ελληνική κοινότητα, και στις τοπικές πολιτικές και στρατιωτικές αρχές.Επισκεπτήριο κοινού επί του πλοίου.
kranos
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ