2017-08-17 13:11:58
Φωτογραφία για ΕΥΡΕΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΥΠΟ ΤΟΝ Π. ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ
Ευρεία σύσκεψη υπό τον υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη, με τη συμμετοχή του δημάρχου Ωρωπού Θωμά Ρούσση, του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτη Φάμελλου και της περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου πραγματοποιείται αυτήν την ώρα, με αντικείμενο την κατάσταση στην Ανατολική Αττική.

Στη σύσκεψη θα εκπροσωπηθούν το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, το υπουργείο Οικονομικών και η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής.

Αντικείμενο της σύσκεψης είναι η καταγραφή της κατάστασης και των μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση των συνεπειών από την πυρκαγιά στις πληγείσες περιοχές της περιφέρειας Αττικής.

Επίσης, οικονομική ενίσχυση ύψους 180.000 ευρώ για τον Δήμο Κυθήρων ενέκρινε εκτάκτως ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, προκειμένου να πραγματοποιηθούν τα αναγκαία αντιπλημμυρικά και αντιδιαβρωτικά έργα υποδομής που απαιτούνται μετά την πρόσφατη καταστροφική πυρκαγιά.

Η ενίσχυση θα δοθεί με χρέωση του λογαριασμού του ΥΠΕΣ από το έργο «Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους ΟΤΑ Α’ και Β’ βαθμού της χώρας», που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για αυτούς τους λόγους.

ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ