2017-08-17 20:12:45
Φωτογραφία για Στρατιωτικός έσωσε πολίτη από  άγρια επίθεση σκύλου
Συγκλονιστικές ήταν οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν πριν από λίγες μέρες στην περιοχή της Κυψέλη προς τη Νεάπολη Ξάνθης όταν ένας μεγαλόσωμος σκύλος, που φαίνεται ότι ήταν δεσποζόμενος, βγήκε από αυλή και επιτέθηκε σε πολίτη που περπατούσε με τη σύζυγό του.

Για καλή του τύχη, από το σημείο περνούσε ο Γ. Στογιαννίδης, στρατιωτικός που ειδικεύεται στα σκυλιά και κατάφερε να απομακρύνει το ζώο, γλιτώνοντας τον άτυχο άνδρα, πριν τα συνεχή δαγκώματα αποβούν μοιραία. Ο Γ. Στογιαννίδης περιγράφει σε τηλεοπτική του δήλωση:

“Στις 8.30 μ.μ. ένας μεγαλόσωμος σκύλος επιτέθηκε σε ένα ζευγάρι. Αφού πέρασα την κόρη μου στο απέναντι πεζοδρόμιο, προσπάθησα να αποτρέψω τα δαγκώματα πάνω στον κύριο και ενώ το σκυλί  ήταν σε παραλήρημα. Τον απομάκρυνα αλλά ο σκύλος επανήλθε και δεύτερη φορά. Μετά από λίγο κατάφερα να τον πάρω ενώ το θύμα πρόλαβε να μπει σε ΙΧ και έφυγε στο Νοσοκομείο. Η κόρη μου είχε έρθει προς το σημείο και εν μέσω σοκ και φώναζε για βοήθεια ενώ είχε μαζευτεί κόσμος. Εφάρμοσα κάποιες τεχνικές και κράτησα το σκύλο μακριά από επιθέσεις» αναφέρει.


Όπως σημειώνει όμως, ο σκύλος ήταν δεσποζόμενος και βγήκε από μια αυλή σπιτιού, εκφράζοντας ερωτηματικά για τον τρόπο που έγινε αυτό. Τόσο ο Γ. Στογιαννίδης, ο οποίος δέχτηκε κάποια χτυπήματα από το σκύλο, όσο και η κόρη του είναι καλά στην υγεία τους αν και σοκαρισμένοι από το περιστατικό.

Ο κύριος που δέχθηκε την επίθεση νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα.

ΠΗΓΗ: https://xanthi2.gr/2017/08/17/%CF%83%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%AD%CF%83%CF%89%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CF%84%CE%B7-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD/
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ