2017-08-18 22:23:19
Φωτογραφία για ΞΕΦΥΓΑΝ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ:Ο νάνος του Σεφερλή έγινε ατραξιόν σε εκκεντρικό πάρτι!
Τελειωμό δεν έχουν τα φαντασμαγορικά πάρτι στο «πριγκιπάτο» των Κυκλάδων! Η Μύκονος φιλοξένησε πρόσφατα ακόμη ένα event υπερπαραγωγή,

που διοργάνωσε για τα γενέθλιά του ο Βρετανός επιχειρηματίας Ρικ ντε λα Κρουά και τα είχε όλα: καυτά κορίτσια, σαμπάνιες, τον Boy George σε ρόλο guest star, ακόμη και τον νάνο, πρώην συνεργάτη του Μάρκου Σεφερλή, Γιάννη Ζουμπαντή, ως... ατραξιόν για τους VIP καλεσμένους!

Ο 50χρονος μάζεψε τους φίλους του στο Hippie Fish, που βρίσκεται στον περιοχή Αγιος Ιωάννης, αποφασισμένος να φτάσει τη χλιδή και την υπερβολή στο... ταβάνι!

Μεταξύ εκείνων που ανέλαβαν τη διασκέδαση των καλεσμένων ήταν ο θρυλικός Boy George, ο οποίος εξακολουθεί να διατηρεί το εκκεντρικό στιλ του, αλλά και ο ράπερ Nicky Jam από τη Βοστόνη. Και οι δύο φυσικά χρυσοπληρώθηκαν, αφού ο Ντε Λα Κρουά δεν λογάριασε τα έξοδα. Αιθέριες παρουσίες πλημμύρισαν τον χώρο -μάλιστα κορίτσια με χρυσά bodies σήκωσαν τον αριθμό 50 με τα κεράκια που έσβησε ο εορτάζων-, ενώ μια καλλονή με κόκκινο μπικίνι και τεράστια ασορτί φούστα άφησε άφωνους τους προσκεκλημένους, οι οποίοι δεν σταμάτησαν να φωτογραφίζουν και να βιντεοσκοπούν τα... δρώμενα.


Εκείνο που έκανε τους VIP καλεσμένους να ξεσπάσουν σε χειροκροτήματα ήταν η εμφάνιση του γνωστού κωμικού ηθοποιού Γιάννη Ζουμπαντή, ο οποίος έχει στο βιογραφικό του πολλές συμμετοχές σε επιθεωρήσεις του Μάρκου Σεφερλή. Ο νάνος ηθοποιός μπήκε στον χώρο του πάρτι καθισμένος στους ώμους δύο ανδρών, ντυμένος με μαύρο κοστούμι και μενταγιόν δολάριο, που θύμιζε ράπερ, ενώ λίγο αργότερα τον ρόλο του... μεταφορέα ανέλαβε ο ίδιος ο Ντε Λα Κρουά, ο οποίος απαλλάχθηκε από το πουκάμισο και το σακάκι του και φόρεσε ένα t-shirt.

Γέλια και φωτογραφίες

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του οι καλεσμένοι γελούσαν μαζί του και τον φωτογράφιζαν. Οπως μας είπε ο ίδιος ο Γιάννης Ζουμπαντής σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, έλαβε την πρόσκληση γι' αυτή τη special εμφάνιση από την Ελληνίδα υπεύθυνη της διοργάνωσης του πάρτι, ενώ δεν μας αποκάλυψε τα φετινά σχέδιά του, τα οποία ωστόσο δεν περιλαμβάνουν κάποια θεατρική παράσταση.

Ανάμεσα στους ξένους καλεσμένους είδαμε και κάποιους εκπροσώπους της εγχώριας showbiz -πρόσκληση έλαβε και η Πηγή Δεβετζή!- ενώ όλοι τους γλέντησαν ως το πρωί απολαμβάνοντας σαμπάνια, που έρρεε άφθονη, νοστιμιές και shows από... άλλον πλανήτη.

Ο Ρικ ντε λα Κρουά, ο οποίος έχει γεννηθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο από Βρετανή μητέρα και Ελβετό πατέρα, είναι εκείνος που προμηθεύει με πολυτελέστατα και πανάκριβα ρολόγια μεγάλων οίκων τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Καραϊβική. Ζει μεταξύ Μαϊάμι και Γενεύης με τη σύζυγό του Μάρθα και τα δύο παιδιά τους.   πηγή
epixirimatias
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ