2017-08-19 17:19:05
Φωτογραφία για Η ιστορική φωτογράφιση της 41χρονης Ζ.Λάσκαρη στο Playboy - Η αμοιβή των 15 εκατ. δραχμών
Ήταν η πρώτη διάσημη Ελληνίδα που τόλμησε να φωτογραφηθεί για την ελληνική έκδοση του αντρικού περιοδικού "Playboy" Το 1985 η πρωταγωνίστρια ήταν 41 ετών και πόζαρε χωρίς δισταγμό στο νησί της Δήλου.

Η φωτογράφισε που κυκλοφόρησε προκάλεσε την οργή των ανθρώπωντου ΠΑΣΟΚ καθώς τα περισσότερα στιγμιότυπα έγιναν σε αρχαιολογικούς χώρους χωρίς να ληφθεί η απαραίτητη άδεια.

To άρθρο που συνόδευε την φωτογράφιση ήταν μια "ωδή" του δημοσιογράφου και μετέπειτα βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Λιάνη (εξαδέλφου της Δ,Λιάνη, συζύγου του τότε πρωθυπουργού Α.Γ.Παπανδρέου) στην Ζ.Λάσκαρη!

Πάντως, η συγκεκριμένη φωτογράφιση σκανδάλισε όχι μόνο για το γυμνό της υπόθεσης αλλά και για τη φημολογούμενη αμοιβή της ηθοποιού με το αστρονομικό, για την εποχή, ποσό των 15 εκατ. δραχμών.

Η Ζωή Λάσκαρη είχε διαψεύσει πως έλαβε χρήματα για τη φωτογράφιση:

. «Δεν ήθελα λεφτά. Ήθελα ένα κότερο, να μπω στη φωτολουσία του Αιγαίου, σε μέρη που δεν φωτογραφήθηκε κανείς… Τι χρειαζόμουν; Ένα φωτογράφο κι ένα μακιγιέρ. Αυτά ζήτησα… Πόσο εξευτελισμένη θα ήμουν σήμερα αν είχα πουλήσει το γυμνό κορμί μου τότε; Όσο πιο ακριβά, τόσο πιο εξευτελισμένη».
Πηγή
epixirimatias
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ