2017-08-20 19:42:15
Φωτογραφία για 10 «παράξενα» γυναικεία πράγματα που έλκουν έναν άντρα
Αυτά είναι τα 10 πιο παράξενα πράγματα που έλκουν έναν άνδρα πάνω σε μία γυναίκα Και ναι! Είναι αλήθεια!

1. Τα γυαλιά μυωπίας

Κι όμως είναι αλήθεια! Στους άντρες αρέσουν οι γυναίκες με γυαλιά μυωπίας.

2. Να τις βλέπουν να βάφονται

Αν και το βαρύ μακιγιάζ απωθεί τους περισσότερους άντρες, όλοι τους ενθουσιάζονται με την ακρίβεια με την οποία μπορεί μια γυναίκα να βάλει μολύβι ματιών, κραγιόν, μάσκαρα κ.ο.κ. Του φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο και 100% γυναικείο!

3. Με την πετσέτα του μπάνιου στο κεφάλι

Ένα από τα πιο παράξενα πράγματα που αρέσει στους άντρες να βλέπουν σε μια γυναίκα είναι να φοράει την πετσέτα στο κεφάλι μετά το μπάνιο. Ειδικά αν τα μαλλιά είναι μακριά και βρεγμένα και η πετσέτα είναι τυλιγμένη γύρω τους!

4. Να αθλούνται

Εντάξει δεν λέμε και κάτι καινούριο τώρα! Πάντα οι άντρες ελκύονται από το θέαμα των γυναικών που κινούν το σώμα τους ρυθμικά και ασκούν τις καμπύλες τους. Το ρούχα που φορούν δε κατά τη διάρκεια της άσκησης, τους αρέσουν ακόμη περισσότερο.


5. Να φοράνε το δικό τους πουκάμισο

Κάπως παράξενο κι αυτό αλλά συμβαίνει... Οι άντρες ελκύονται πολύ όταν βλέπουν τις γυναίκες να φοράνε πρόχειρα το δικό τους αντρικό πουκάμισο που συνήθως τους είναι και λίγο μεγάλο.

6. Να είναι άβαφτες

Ενώ κάθε άντρας έλκεται από τις γυναίκες που έχουν περιποιημένα μαλλιά, μακιγιάζ και ρούχα, τους αρέσει πολύ να βλέπουν αμακιγιάριστα πρόσωπα. Πολλοί ομολογούν ότι έτσι νιώθουν ότι βλέπουν την αλήθεια τους, το πραγματικό τους πρόσωπο και κατ' επέκταση ότι τότε μπορούν να τις γνωρίσουν καλύτερα.

7. Η προφορά τους

Κάθε γυναίκα έχει τον δικό της τρόπο να μιλάει. Κάποιες έχουν παραπάνω νάζι στη φωνή τους, άλλες μιλούν λίγο τραγουδιστά, άλλες μπορεί να έχουν ιδιαίτερη προφορά λόγω καταγωγής. Σε κάθε περίπτωση τέτοιου είδους ιδιαιτερότητες έλκουν τους άντρες. Οπότε μιλήστε ελεύθερα!

8. Να τις βλέπουν να φοβούνται

Κάπως σαδιστικό είναι να έλκεσαι όταν ο άλλος φοβάται, αλλά ισχύει. Ίσως οι άντρες να νιώθουν πιο δυνατοί όταν μια γυναίκα φοβάται... Να νιώθουν ότι μπορούν να την προστατέψουν ή να τη σώσουν!

9. Οι ραγάδες τους

Αυτο κι αν είναι παράξενο! Κι' όμως στους άντρες -έστω και υποσυνείδητα- αρέσουν οι ραγάδες, Πρώτον γιατι παραπέμπουν στη μητρότητα και δεύτερον γιατί είναι ένα αμιγώς γυναικείο χαρακτηριστικό.

10. Με ρούχα παραλλαγής

Σε καμία περίπτωση δεν λέμε ότι ένας άντρας προτιμά τα στρατιωτικά ρούχα από ένα φόρεμα! Όμως μια μιλιτέρ λεπτομέρεια κάθε τόσο του θυμίζει ότι θα μπορούσατε να είστε και φίλοι ή ότι έχετε έναν δυναμισμό. Κοινώς τον χαλαρώνει και τον κάνει να νιώθει άνετα. πηγή
epixirimatias
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ