2017-08-20 20:03:44
Φωτογραφία για ΠΟΣΚΕ: Ζητούμε άμεση ανάκληση της οδηγίας για τις Ιατρικές επισκέψεις
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

ΚΛΙΝΙΚΟΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ

(ΠΟΣΚΕ)

ΧΑΡ.ΤΡΙΚΟΥΠΗ 12,ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Τ.Κ 16346

ΤΗΛ.210-9959181,FAX:210-9916854

Email: [email protected]

Δνση Επικοινωνίας : Χαρ.Τρικούπη 12 Ηλιούπολη 

Προς: ΕΟΠΥΥ

Υπόψιν Προέδρου ΕΟΠΥΥ 

κ. Μπερσίμη Σωτήρη

Αθήνα, 19/8/2017

Θέμα: Ζητούμε άμεση ανάκληση της οδηγίας για τις Ιατρικές επισκέψεις

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Στις 26/6/17 σας απευθύναμε επιστολή με την οποία ζητούσαμε την ανάκληση της από 23/6/17 οδηγίας του ΕΟΠΥΥ που αφορούσε ημερήσιο αριθμό επισκέψεων ,ελάχιστη χρονική διάρκεια επίσκεψης και κοινοποίηση του ωραρίου του κάθε ιατρού ,ζητώντας περαιτέρω διαβούλευση. Σε συνέχεια της επιστολής μας υπήρξε ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ ότι το μέτρο θα ισχύσει από 1/9/17.

Σε επικοινωνία της ΠΟΣΚΕ με τον ΕΟΠΥΥ ζητήθηκε να μην γίνουν μονομερείς ενέργειες δεδομένου ότι οι οδηγίες που εκδόθηκαν στερούνται επιστημονικής βάσεως, αφού πχ πως είναι δυνατόν να βάλεις ελάχιστη χρονική διάρκεια επίσκεψης. Αυτό μόνο ο θεράπων Ιατρός βάσει της επιστημονικής δεοντολογίας το κρίνει.


Με δεδομένο όπως γνωρίζουμε ότι θα υπάρξουν νέες συμβάσεις ,για τις οποίες η ΠΟΣΚΕ έχει ταχθεί ότι πρέπει να είναι συλλογικές με τους κατά τόπους Ιατρικούς Συλλόγους και τον ΠΙΣ για όσους ιατρούς το επιθυμούν κατά πράξη και περίπτωση, ΖΗΤΟΥΜΕ την ανάκληση της ανωτέρω οδηγίας ενόψει και των νέων συμβάσεων με τις οποίες θα καθοριστεί από κοινού το πλαίσιο συνεργασίας.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πώς επινοήθηκε το όνομα Fanta
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πώς επινοήθηκε το όνομα Fanta
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ