2017-08-22 23:25:46
Φωτογραφία για ΠΑΛΑΒΟ και ισως σοκάρει:Ιστοσελίδα στην Αμερική δείχνει πόσοι έχουν πεθάνει στο... σπίτι σου!
Η ιστοσελίδα Diedinhouse.com, υπόσχεται να αποκαλύψει στους κατοίκους των Ηνωμένων Πολιτειών πόσοι άνθρωποι πέθαναν στο σπίτι τους, καθώς και τους τρόπους των θανάτων τους.

Τα δεδομένα που χρησιμοποιεί για τα αποτελέσματα της είναι πληροφορίες από ειδήσεις, πιστοποιητικά θανάτου, καθώς και αρχεία της αστυνομίας, θέλοντας να εξακριβώσει αν κάποιος, κάποιοι ή και κάνεις πέθαναν στη διεύθυνση που ο χρήστης έχει βάλει.

Λειτούργησε το 2013

Η λειτουργία της ξεκίνησε το 2013 και δημιουργός της είναι ο προγραμματιστής Roy Condrey, ενώ επιτρέπει σε κάθε χρήστη του διαδικτύου να μάθει αν στη διεύθυνση του συνέβη κάποιος φόνος ή εμπρησμός που σκότωσε ανθρώπους, αν κάποιος χρήστης ναρκωτικών πέθανε από υπερβολική δόση εκεί και άλλα παρόμοια περί θανάτων.

Πάντως, λέγεται ότι οι πληροφορίες που παρέχει η ιστοσελίδα είναι αληθινές, ενώ η κάθε έρευνα γίνεται επί πληρωμή, με το χαμηλότερο κόστος να βρίσκεται στα 12 δολάρια. Λογικό, αν σκεφτεί κανείς ό,τι η εν λόγω υπηρεσία ψάχνει ανάμεσα σε σχεδόν 130 εκατομμύρια πηγές πληροφοριών.


Επιπλέον, η ιστοσελίδα έχει επεκτείνει τις δυνατότητες της και μπορεί να παρέχει έξτρα πληροφορίες για το σπίτι που αναζητείται, όπως π.χ. μπορεί να αποκαλύψει αν έχει γίνει εκεί χρήση ναρκωτικών.

Τα δεδομένα ξεκινούν από το 1980

Τα δεδομένα που χρησιμοποιεί, ξεκινούν από τη δεκαετία του 1980, τότε που είχε αρχίσει η ψηφιοποίηση τους, ενώ όπως ο Condrey λέει, η ιδέα για την ιστοσελίδα του ήρθε επειδή ανακάλυψε ότι κάποιος είχε πεθάνει στο σπίτι που επρόκειτο να αγοράσει.

Συνειδητοποιώντας ότι δεν υπήρχε πουθενά μέρος για να κάνει κάποιος με τέτοιου είδους έρευνα, αποφάσισε να το στήσει ο ίδιος. Σύμφωνα με όσα λέει, σχεδόν 4.400.000 σπίτια στις Ηνωμένες Πολιτείες έχουν γίνει τόποι θανάτων και το Diedinhouse.com είναι το μόνο δίκτυο που μπορεί να παρέχει αυτές τις λεπτομέρειες.   πηγή
epixirimatias
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ