2017-08-23 13:10:37
Φωτογραφία για ΕΟΠΥΥ: Οδηγίες για τη χορήγηση αναλώσιμων στους ασφαλισμένους εκτός ιδιωτικών φαρμακείων
Το αναλώσιμο υγειονομικό υλικό για το διαβήτη μπορούν να το προμηθεύονται σε περίπτωση ανάγκης από το φαρμακείο ΕΟΠΥΥ Ρέντη.

IATRONET

Οδηγίες σχετικά με την κάλυψη των ασφαλισμένων του με αναλώσιμα για όσο διάστημα διαρκεί η επίσχεση των φαρμακοποιών, εξέδωσε η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ.

Σε ανακοίνωση της διοίκησης επισημαίνονται οι εναλλακτικοί τρόποι προμήθειας σκευασμάτων ειδικής διατροφής και αναλώσιμου υγειονομικού υλικού, χωρίς προπληρωμή και από τους λοιπούς συμβεβλημένους παρόχους.

Η χορήγηση ανά κατηγορία σκευασμάτων γίνεται ως εξής:

Σκευάσματα ειδικής διατροφής, οι ασφαλισμένοι μπορούν να προμηθεύονται εκτός των φαρμακείων και από τους συμβεβλημένους παρόχους που καταγράφονται στον πίνακα που αντιστοιχεί σε αυτόν τον σύνδεσμο.

Αναλώσιμο υγειονομικό και ιατροτεχνολογικό υλικό, μπορούν να προμηθεύονται εκτός των φαρμακείων και από τους συμβεβλημένους παρόχους που καταγράφονται στον πίνακα που αντιστοιχεί σε αυτόν τον σύνδεσμο.


Ειδικότερα, το αναλώσιμο υγειονομικό υλικό για το διαβήτη μπορούν να το προμηθεύονται σε περίπτωση ανάγκης από το φαρμακείο ΕΟΠΥΥ Ρέντη (Πειραιώς 167) από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι (αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης).

Δίκτυο

Εφόσον κριθεί αναγκαίο, θα επεκταθεί το δίκτυο εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων για το αναλώσιμο υγειονομικό υλικό του διαβήτη και θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση του Οργανισμού.

Για οποιαδήποτε αναφορά επί του θέματος, οι ασφαλισμένοι μπορούν να επικοινωνούν με τον ΕΟΠΥΥ στις τηλεφωνικές γραμμές: 2108110657, 2108110660 ή να στέλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected].
Δημ.Κ.
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ