2017-08-31 13:00:56
Φωτογραφία για ΑΓΡΙΟΣ ΚΑΒΓΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ
Λοβέρδος σε Κατρούγκαλο: Είσαι πολιτικό μαλάκιο που περιφέρεται πολιτικά εδώ και εκεί

Άγριος καβγάς μεταξύ του Ανδρέα Λοβέρδου και του υπουργού Γιώργου Κατρούγκαλου ξέσπασε κατά τη διάρκεια επίκαιρης ερώτησης του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Αφορμή το συνέδριο της Εσθονίας και η μη συμμετοχή της ελληνικής κυβέρνησης σε αυτό, ο συμψηφισμός κομμουνισμού - ναζισμού, αλλά και τα όσα έγιναν μετά την ανάρτηση της Εύας Καϊλή για τον παππού της

Ο κ. Λοβέρδος χαρακτήρισε τον Γιώργο Κατρούγκαλου υπάλληλο υπουργών του ΠΑΣΟΚ με ευέλικτη και εύκαμπτη μέση, και πολιτικό μαλάκιο που περιφέρεται πολιτικά εδώ και εκεί. Ο κ. Κατρούγκαλος ζήτησε τον λόγο επί προσωπικού, λέγοντας ότι με τα όσα είπε ο κ. Λοβέρδος έχει αυτοπροσδιοριστεί από όσους τον άκουσαν και τον είδαν.

Νωρίτερα, ο κ. Κατρούγκαλος αναφερόμενος στην Εύα Καϊλή έκανε λόγο για ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ με πτωματοπολεμικά επιχειρήματα, που αρχικά μιλούσε για σφαγή του παππού της και μετά ομολόγησε ότι δεν είχε καμία σχέση εξ αίματος με εκείνον. 

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ σχετικά με τα όσα έγιναν από τη συμμετοχή της κυβέρνησης στο συνέδριο της Εσθονίας ανέφερε πως τα θέματα εξωτερικής πολιτικής δεν πρέπει να αφορούν ψηφαλάκια και ψηφοθηρία και πως ο ίδιος αλλά και το κόμμα του καταδικάζουν εξ ορισμού όλα τα καλλιστεία καθαρμάτων.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ