2017-09-04 09:56:15
Φωτογραφία για Γενική πρόγνωση καιρού για Δευτέρα 4-9-2017
Τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου ανεμένονται τοπικές νεφώσεις στο νότιο Αιγαίο από την αρχή του εικοσιτετραώρου έως και το ξημέρωμα. Παράλληλα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις αρχικά στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο, και στη συνέχεια στη Μακεδονία και τις βόρειες περιοχές της Θεσσαλίας, οι οποίες θα υποχωρήσουν το απόγευμα.

Η θερμοκρασία στην ηπειρωτική χώρα θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς, στην κεντρική και νότια από 19 έως 32, στα νησιά του Ιονίου από 21 έως 28, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και την ανατολική Κρήτη από 20 έως 31, και στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 20 έως 29.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, με εξασθένηση έως και 3 μποφόρ από το μεσημέρι, με εξαίρεση το νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου δεν αναμένεται αξιόλογη εξασθένηση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ.

Στη Αττική αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα εξασθενήσουν και θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 24 έως 31 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη από το πρωί έως και το απόγευμα αναμένονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 22 έως 28 βαθμούς.

Lemmy
 
olalathos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ