2017-09-05 13:23:57
Φωτογραφία για Οδηγίες για τη συμμετοχή στη δράση φιλανθρωπικού χαρακτήρα, του Συλλόγου Ελλήνων Εφέδρων Πεζοναυτών στο «ΛΕΩΝΙΔΑ ΤΡΟΠΑΙΟ»
Η πρόσκληση μας απευθύνεται σε όλους όσοι θέλουν να προσφέρουν και να ενισχύσουν την Ελληνική τρίτεκνη και πολύτεκνη οικογένεια μέσω του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Θεόφιλος».

Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να περπατήσουν και να προσφέρουν τρόφιμα που θα κουβαλήσουν με το μπέργκεν τους θα πρέπει να έχουν κάνει, οπωσδήποτε τα παρακάτω πριν από τη μέρα της εκδήλωσης:

Α) Να εγγραφούν στην εκδήλωση μέσω της Ιστοσελίδας του Συλλόγου «Λεωνίδας Τρόπαιο». (www.leonidatropaio.gr) συμπληρώνοντας την φόρμα συμμετοχής (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScFw791Y_-ivSmDjvZGUzxTTsYyW-zGm-Dd-98n3m2LIMGl-w/viewform) ακολουθώντας τις οδηγίες για τη συμμετοχή και τη μετάβαση στο χώρο την ημέρα της εκδήλωσης.

Β) Αφού ολοκληρώσουν την εγγραφή τους στην πορεία τιμής να επικοινωνήσουν με το Σύλλογο Ελλήνων Εφέδρων Πεζοναυτών, μέσω email ([email protected]) ή τηλεφωνικά (Τηλ. 6932 237 329) που είναι και ο συντονιστής της Φιλανθρωπικής Δράσης για να ενημερώσουν για την πρόθεση τους να συμμετάσχουν στην εκδήλωση συλλογής τροφίμων.


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ

Η επικοινωνία με το Σύλλογο Πεζοναυτών είναι απαραίτητη για να δοθούν κατευθύνσεις στους φίλους που θα συμμετάσχουν στη φιλανθρωπική δράση και να γίνει συντονισμός στη συγκέντρωση των τροφίμων, καθώς:

ΤΡΟΦΙΜΑ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΑΠΟΥΝ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

Γ) Όσοι φίλοι θέλουν να περπατήσουν μαζί μας, η εμφάνιση για τα μέλη του Συλλόγου θα είναι Φανελάκι Λαδί ή Σκούρο Πράσινο, Παντελόνι (Λαδί ή Ελληνική Παραλλαγή μόνο) και ορειβατικό ή στρατιωτικό αρβυλάκι ή αθλητικό παπούτσι.

Δ) Η φιλανθρωπική μας εκδήλωση είναι επιπρόσθετη στην αναβίωσης μιας ιστορικής μάχης και αποτελεί ελάχιστο φόρο τιμής στην σημασία της θυσίας για τα ιδανικά της Πατρίδας.

Επομένως, όπως και οι διοργανωτές του Λεωνίδα Τρόπαιο έτσι και ο Σύλλογος Ελλήνων Εφέδρων Πεζοναυτών δεν επιθυμούν να δοθεί το οποιοδήποτε πολιτικό μήνυμα ή άλλη ερμηνεία, πέραν του μηνύματος της ενότητας όλων κάτω από την ελληνική σημαία και του συμβολισμού που απέκτησε η Μάχη σε διεθνές επίπεδο καθώς και οι κοινωνική προσφορά στην άπορη Ελληνική οικογένεια.

Για να αποφευχθούν λοιπόν οι οποιεσδήποτε διαφορετικές ερμηνείες πέραν αυτής που περιγράφεται στον σκοπό της εκδήλωσης, δεν επιτρέπεται η ενδυμασία, η ανάρτηση, ή επίδειξη οποιαδήποτε συμβόλου για το οποίο δεν έχει δοθεί η έγκριση των οργανωτών της εκδήλωσης.

Στη συγκεκριμένη εκδήλωση της «φιλανθρωπικής πορείας με μπέργκεν» δεν προβλέπονται μπερέδες, καθώς και T-Shirts με οποιουδήποτε είδους συνθήματα πλην της εμφάνισης που αναφέρεται παραπάνω (βλ. Σημ. Γ) χωρίς να εχει δοθεί έγκριση απο τους διοργανωτές.

Ε) Στο τέλος της εκδήλωσης τα Μπέργκεν των συμμετεχόντων θα ζυγιστούν πριν αδειάσουν και παραδοθούν τα τρόφιμα, και το βαρύτερο Μπέργκεν θα βραβευτεί.

Καλή πορεία σε όλους.

Σύλλογος Ελλήνων Εφέδρων Πεζοναυτών.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Ετοιμάστε τα μπεργκιν σας για τα παιδια
staratalogia
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ