2017-09-09 09:45:26
Φωτογραφία για Μια εβδομάδα πριν την έναρξη του σχολικού έτους απαντήσεις ενδικοφανών προσφυγών σε στελέχη
Του Ηλία Προύφα

Στις μονάδες αρχίζουν να φθάνουν από προχθές Τετάρτη οι απαντήσεις σε όσους είχαν ασκήσει το δικαίωμα της ενδικοφανούς προσφυγής κατά της μετάθεσης που τους κοινοποιήθηκε στην αρχή του καλοκαιριού όπως ο νόμος ορίζει.

Συγκεκριμένα στο άρθρο 8 παρ. 2 του N.3883/2010 αναφέρεται ότι, τα στελέχη έχουν δικαίωμα να ασκήσουν ενδικοφανή προσφυγή εντός πέντε ημερών από την απόφαση κοινοποίησης της μετάθεσης.  Έτσι φέτος αρκετά στελέχη του ΣΞ, ο αριθμός των οποίων όπως μαθαίνουμε στο kranosgr ήταν αρκετά μεγαλύτερος από πέρυσι, κατέθεσαν τα νόμιμα.

Μετά από μεγάλη καθυστέρηση και φθάνοντας μία εβδομάδα μόλις πριν από την έναρξη της σχολικής χρονιάς με τα φροντιστήρια να έχουν ξεκινήσει από την αρχή του μήνα, το υπουργείο άρχισε από προχθές να στέλνει τις απαντήσεις στα στελέχη, πολλές εκ των οποίων με βάση τις εισηγήσεις των διευθύνσεων κρίθηκαν ως αβάσιμες.

Βέβαια οι διευθύνσεις θέλοντας να εξυπηρετήσουν τους μετατειθέμενους, ζητούν να τους δώσουν οι ίδιοι ημερομηνία για την παραλαβή των φύλων πορείας.

Τώρα τα στελέχη θα πρέπει μέσα σε μια εβδομάδα να ετοιμάσουν τα της μετακόμισης που μόνο απλή διαδικασία δεν είναι, να βρουν σπίτι στο νέο τόπο κατοικίας τους και να εγγράψουν τα παιδιά τους σε φροντιστήρια και σχολεία.

Ας ελπίσουμε του χρόνου η διαδικασία αυτή να μη γίνει στην επέτειο του Πολυτεχνείου!
(kranosgr)
staratalogia
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ