2017-09-10 08:31:50
Φωτογραφία για Γενική πρόγνωση καιρού για Κυριακή 10-9-2017
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες στα δυτικά τμήματα, με πιθανότητα για τοπικές βροχές στο Ιόνιο και τη Δυτική Πελοπόννησο περιμένουμε την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017. Οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από τη Βόρεια Αφρική, ενώ η ορατότητα τις πρώτες πρωινές και νυκτερινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2-3 βαθμούς χαμηλότερη), 22 έως 32 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 19 έως 30 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη), 22 έως 31 βαθμούς στις Κυκλάδες και τοπικά στην Κρήτη έως τους 35 βαθμούς, 21 έως 32 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα (στα δυτικά τμήματα των νησιών η μέγιστη θα φτάσει τους 35 βαθμούς).

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο γενικά από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο έως μέτριοι 5 μποφόρ, ενώ στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και βαθμιαία από το απόγευμα από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.


Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες μετά το μεσημέρι κυρίως στα νότια τμήματα και αυξημένη υγρασία τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες με αποτέλεσμα την κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα νότια, μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα τις μεσημεριανές ώρες από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.
Lemmy
olalathos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ