2017-09-10 12:12:08
Φωτογραφία για SURVIVAL SECRET-Πως η Μαρία Ματσούκα άδειασε δημοσίως τον σύζυγό της!
Η αδελφή της Δήμητρας Ματσούκα, Μαρία, έβαλε τα δυνατά της και κατάφερε να αγνοήσει τον ταλαίπωρο σύζυγό της Θέμη, για χάρη της Παραγωγής.

Η Μαρία θα λάβει μέρος στο «Survival Secret» παρά τις αντιρρήσεις του συζύγου της αλλά και της αδελφής της Δήμητρας που έχει γράψει χιλιόμετρα στο καλλιτεχνικό πατινάζ.

-Όταν το συζήτησα με τον σύζυγό μου, τον Θέμη, ήταν αρνητικός όσον αφορά την συμμετοχή μου, καθώς από την ημέρα που παντρευτήκαμε είμαστε κάθε μέρα μαζί και δεν έχει τύχει να αποχωριστούμε(!!!)

(Μιλάμε για δράμα, όχι αστεία…)

Ακόμα και η αδελφή μου, η Δήμητρα, δεν ήταν ιδιαίτερα θετική. Όταν, όμως οι άνθρωποι της παραγωγής επικοινώνησαν ξανά μαζί μου, έκανα δεύτερες και τρίτες σκέψεις, το συζήτησα με τους δικούς μου ανθρώπους και αποφάσισα να πω το ναι», εξομολογείται στο People.

(Εύγε κορίτσι μου. Τι σηναμανασία έχει τι λέει ο Θέμης όταν σε θέλουν οι άνθρωποι της παραγωγής -από την παραγωγή στην κατανάλωση που λέμε)


Kαι συνεχίζει ακάθεκτη με τα επιχειρήματα:

Στην συνέχεια είπε: «Την περασμένη σεζόν, έβλεπα τα αθλήματα στο Survivor και αν εξαιρέσεις το κομμάτι του ριάλιτι, μου άρεσε ιδιαίτερα αυτή η αδρεναλίνη που απέπνεαν οι διαγωνιζόμενοι την ώρα που αγωνίζονταν. Από την άλλη, έβαζα τον εαυτό μου στην θέση των παικτών και αναρωτιόμουν Λες να τα κατάφερνα και εγώ; Πλέον, μου παρουσιάστηκε μια καλή ευκαιρία, προκειμένου να το διαπιστώσω».

(Xάνονται αυτές οι ευκαιρίες Μαρία μου; Δεν χάνονται…)
πηγή
epixirimatias
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ