2017-09-12 18:53:06
Φωτογραφία για Το νέο A11 chip της Apple είναι 6core!
Το νέο mobile SoC της Apple που πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του με τη νέα σειρά iPhone στις 12 Σεπτεμβρίου πρόκειται να ενσωματώνει εξαπύρηνο επεξεργαστή σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.Το νέο A11 θα διαθέτει δύο high-power πυρήνες Monsoon και τέσσερις low-power πυρήνες Mistral. Και οι έξι πυρήνες θα είναι ανεξάρτητα ελεγχόμενοι και θα μπορούν να “τρέχουν” και οι έξι ταυτόχρονα εφόσον κριθεί απαραίτητο. 

Τις σχετικές πληροφορίες εξήγαγε ο developer Steve-T-S από το iOS 11 (Golden Master) παράλληλα με τις πληροφορίες για το Face ID, τα Animoji (animated emojis) και τα νέα wallpapers. Το σημερινό A10 Fusion chip που διαθέτουν τα iPhone 7 Plus και iPhone 7 ενσωματώνει επεξεργαστή με δύο high-power πυρήνες Hurricane και δύο low-power πυρήνες Zephyr, ωστόσο δεν είναι δυνατόν και τα δύο clusters να λειτουργήσουν μαζί ταυτόχρονα. 

Στη συγκεκριμένη περίπτωση τρέχει ένα ζευγάρι πυρήνων κάθε φορά και επομένως είτε οι δύο ισχυρότεροι πυρήνες είτε οι δύο ασθενέστεροι αλλά και χαμηλότερης κατανάλωσης. Αύριο, η Apple πρόκειται να αποκαλύψει τρία νέα smartphones με το συγκεκριμένο chip στο εσωτερικό τους.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ