2017-09-12 20:00:29
Φωτογραφία για Τι σημαίνει ο όρος Νέα Τάξη Πραγμάτων.
Σημαίνει την κατάρρευση των εθνών/κρατών όπως τα γνωρίζουμε σήμερα και την επιβολή ενός νέου μοντέλου διακυβέρνησης των λαών σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι αποφάσεις θα πέρνονται απο μη εκλεγμένους πολιτικούς οι οποίοι θα είναι υπάλληλοι των μόνων κερδισμένων της οικονομικής κρίσης.

Των Κεντρικών Τραπεζιτών που αναφέραμε παραπάνω.

Οι ίδιοι Κεντρικοί Τραπεζίτες έχουν στήσει εδω και 200 χρόνια ένα δίκτυο πρακτόρων εβραϊκής κατα 90% καταγωγής το οποίο φροντίζει για την υπονόμευση των Ευρωπαϊκών κυρίως εθνών, ούτως ώστε να καταρρεύσουν οικονομικά και πολιτισμικά για να παρουσιαστούν οι ίδιοι σαν τους «σωτήρες» της ανθρωπότητας και να επιβάλλουν μια άκρως φασιστική-οργουελιανή Παγκόσμια Κυβέρνηση.

Αυτό που βιώνουν οι Έλληνες και οι περισσότεροι συνάνθρωποι μας από το 2008, δεν είναι μια οικονομική κρίση, η οποία επήλθε για οικονομικούς λόγους στην ανθρωπότητα, αλλά ένα πονηρό σχέδιο απάτης σχεδιασμένο πριν από δεκαετίες.

Διαβάστε την εκτενή αναλυση που κάναμε το 2011 εδώ: Παγκοσμιοποίηση - Η Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Σε αυτή την ενότητα θα βρείτε σημαντικό οπτικοακουστικό υλικό, και παράλληλα θα επιχειρήσω να αναζητήσω τα βαθύτερα αίτια της κρίσης, με ποιον τρόπο συνδέονται και ποιά συμφέροντα η πρόσωπα κρύβονται πίσω απο τις κουρτίνες της παγκοσμιοποίησης προσπαθώντας να επιβάλουν μια Νέα Τάξη Πραγμάτων.

logiosermis
 
olalathos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ