2017-09-13 18:03:37
Φωτογραφία για Αποχαιρετώντας τον Διοικητή!
Συνήθως στις τελετές παράδοσης - παραλαβής μιας μονάδας ή ενός σχηματισμού επικεντρωνόμαστε κυρίως δημοσιογραφικά σε αποχαιρετιστήρια ρεπορτάζ και σχόλια που έχουν σχέση με τους Διοικητές, τους προϊσταμένους τους Ανώτερους και Ανώτατους Αξιωματικούς και σχεδόν ποτέ πάντα στους υφισταμένους τους.

Με αφορμή τη σημερινή τελετή αλλαγής διοίκησης της 192 ΜΠΕΠ (MLRS) που βρίσκεται στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης και την οποία δημοσιογραφικά κάλυψε το kranosgr, θα σταθούμε σε μία συγκινητική σκηνή που αποτυπώσαμε φωτογραφικά. Ήταν η στιγμή που ο οδηγός του απερχόμενου Διοικητή Ανχη (ΠΒ) Μπαλόκα Ιωάννη Επιλοχίας Αθανάσιος Μακρής, αποχαιρετούσε τον μέχρι σήμερα Διοικητή του.

Πάντα ευγενικός ο καλός φίλος του kranosgr, πρώην Πρόεδρος της ΕΣΠΕ Κεντρικής Μακεδονίας Επιλοχίας Θανάσης Μακρής αποχαιρέτησε με συγκίνηση τον Διοικητή του που επί δύο χρόνια μετέφερε με ασφάλεια.

Τιμητικό και για τον απερχόμενο Διοικητή να ακούγονται καλά σχόλια για τον τομέα Διοίκησης ειδικά από υφισταμένους, οι οποίοι είναι και οι αυστηρότεροι κριτές.
Η.Π
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Επίγνωσης της ελευθερίας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Επίγνωσης της ελευθερίας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ