2017-09-14 20:40:44
Φωτογραφία για BRUNA LIRIO Το νέο βραζιλιάνικο «θαύμα»!Η γαζέλα απο την Βικτώρια!
Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η Bruna Lirio, στην εφηβεία της ακόμα, πόζαρε για τοπικά περιοδικά στην πόλη της, τη Victoria της Βραζιλίας.

Σήμερα, στα 22 πλέον, η ύψους -178- μελαχρινή καλλονή με το πολύ ιδιαίτερο πρόσωπο, το απίθανο χαμόγελο και το καλλίγραμμο κορμί ζει πλέον μόνιμα στο Μαιάμι και κάνει παρέα με έναν από τους καλύτερους φωτογράφους όλων των εποχών, τον Bruce Weber.

Για τη νεαρή Βραζιλιάνα όλα ήταν θέμα τύχης αλλά και πηγαίου ταλέντου στις πόζες της απέναντι στο φακό, με το όνειρο της να ξεκινάει στα 16 όταν η ίδια απάντησε σε μια αγγελία για τη διαφήμιση ενός τοπικού προϊόντος στη γενέτειρα της. Η Bruna πήρε τη δουλειά, ακολούθησαν αρκετές ακόμη και από τον Απρίλη του 2014, μόλις στα 19, βρέθηκε στη Φλόριντα να υπογράφει το πρώτο της συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων. Για δύο συνεχόμενες χρονιές πήρε μέρος στο περίφημο «Victoria’s Secret Fashion Show», φέτος θα είναι η τρίτη της χρονιά και όλα δείχνουν πως τα χρόνια που έρχονται θα ακούσουμε και -κυρίως- θα θαυμάσουμε πολλά editorials και εξώφυλλα με πρωταγωνίστρια την ίδια, το κορμί και τις απίθανες πόζες της.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΕΘΟΣ
πηγή
epixirimatias
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ