2017-09-14 22:57:08
Φωτογραφία για Νίκη για την Παναχαϊκή στο τελευταίο τεστ πριν το Κύπελλο
Η Παναχαϊκή επικράτησε της Σπάρτης με 2-1 στο τελευταίο της τεστ πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων Οι «κοκκινόμαυροι» ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και δίκαια πήραν τη νίκη στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος δοκίμασε την ομάδα που σκέφτεται να παρατάξει και με την Αναγέννηση Καρδίτσας την άλλη Τετάρτη, με την Παναχαϊκή να δείχνει αρκετά από τα στοιχεία που θέλει να περάσει ο προπονητής της.

Πίεση στο μισό γήπεδο και καλή ανάπτυξη είχαν οι «κοκκινόμαυροι» που προηγήθηκαν στο 15ο λεπτό με τον Αντωνακόπουλο.

Ένα λάθος της άμυνας έφερε την ισοφάριση στο 49ο λεπτό, αλλά η Παναχαϊκή δεν σταμάτησε να πιέζει και πιστή στο αγωνιστικό της πλάνο, πήρε ξανά το προβάδισμα και τη νίκη με γκολ του Γκέσιου στο 77ο λεπτό.

Η προσήλωση στη νίκη ήταν το μεγάλο κέρδος των μέχρι τώρα φιλικών για την Παναχαϊκή, που για μια ακόμα αναμέτρηση είχε σε πολύ καλή κατάσταση τους «μκρούς», οι οποίοι και καταχειροκροτήθηκαν από τους φιλάθλους στο Στάδιο.


Η Παναχαίκή πλέον ετοιμάζεται για τον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς και την επιστροφή στο Κύπελλο, την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου (18:15) με την Αναγέννηση Καρδίτσας στην Αγυιά.

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Βρονταράς (45′ Χαλκιάς), Πολίμος, Μπουτζίκος (60′ Αγουρίδης), Σωτηράκος (70′ Μπιτσάκος), Μακρυδημήτρης, Φωτάκης (75′ Φουρλάνος), Μουστακόπουλος (65′ Μαστραντωνάκης), Γκίνο (80′ Κωνσταντακόπουλος), Κηνυγόπουλος (60′ Ελευθεριάδης), Μασούρας (60′ Στεργίδης), Αντωνακόπουλος (45′ Γκέσιος)

Σπάρτη (Τζαναβάρας): Γιακουμής (60′ Μακρυωνίτης), Νιάρος (82′ Παναγιώτου), Ζουλιώτης, Μάγκας (82′ Ευαγγέλλου), Τζιμόντζι, Βοσνακίδης (88′ Ντοράγκι), Τριανταφυλλάκος (66′ Οικονομόπουλος), Μπέλλης (70′ Γκρόσιος), Μπαρέτας (70′ Κατσίκης), Ράνος, Γουόρντεν.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ