2017-09-16 00:53:47
Φωτογραφία για Δείτε αναλυτικά τις επίσημες αιτήσεις από γιατρούς και νοσηλευτές για τις νέες ΤΟΜΥ! Όλος ο κατάλογος του υπ.Υγείας
Παρασκευή 15 Σεπτέμβριος 2017

Γράφει: Δήμητρα Ευθυμιάδου 

Τους αριθμούς από τις αιτήσεις για προσλήψεις στις Τοπικές Μονάδες Υγείας (ΤΟΜΥ) δημοσιοποίησε επίσημα το υπουργείο Υγείας.

Από τα στοιχεία προκύπτει ξεκάθαρα ότι οι γιατροί είναι περιορισμένοι σε αντίθεση με το νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό.

Άλλωστε ο υπουργός υγείας αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι ο αριθμός των γιατρών που υπέβαλαν αίτηση ήταν εξαιρετικά μικρός. Διαβάστε ΕΔΩ τι είπε: «Ωμή παραδοχή του Αν.Ξανθού: Μόνο οι μισοί γιατροί κατέθεσαν για τις ΤΟΜΥ! Τι αποκάλυψε»

Οι προσλήψεις που θα γίνουν στις ΤΟΜΥ είναι 2868 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου προγράμματος «Λειτουργία Τοπικών Ομάδων Υγείας (ΤΟΜΥ)» για την αναδιάρθρωση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στις Περιφέρειες».

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας υποβλήθηκαν έως και την 8η Σεπτεμβρίου 2017(ημερομηνία λήξης της προθεσμίας) 22.678 μοναδιαίες αιτήσεις και ο επίσημος κατάλογος έχει ως εξής:

Τ

ο επόμενο στάδιο είναι ο έλεγχος των δικαιολογητικών από τις Υγειονομικές Περιφέρειες, από όπου και θα καταρτιστούν οι Προσωρινοί Πίνακες Προσληπτέων. Επί των Προσωρινών Πινάκων Προσληπτέων οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα ένστασης
medispin
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΦΥ με δόσεις…
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΠΦΥ με δόσεις…
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ