2017-09-16 11:00:20
Φωτογραφία για Είχε για 10 μέρες το νεκρό έμβρυο στην κοιλιά για να μην ταράξει τις διακοπές των παιδιών της  Περισσότερα: Είχε για 10 μέρες το νεκρό έμβρυο στην κοιλιά για να μην ταράξει τις διακοπές των παιδιών της
Γιασ να μην ταράξει την ηρεμία της οικογένειάς της και να μην χαλάσει τις διακοπές των άλλων της παιδιών, η 40χρονη Debbie King ,εμεινε για δέκα μέρες με το νεκρό έμβρυο στην κοιλιά και κόντεψε να χάσει την ζωή της.

Η 40χρονη μαζί με τον σύζυγό της, τραγουδιστή Jonathan Ansell γνωστού από το βρετανικό X-Factor, ταξίδεψαν στο ισπανικό νησί Lanzarote. Εκεί άρχισε το δράμα της. Η γυναίκα απέβαλε, δύο ημέρες αφότου ξεκίνησαν οι οικογενειακές διακοπές.

«Έπρεπε να δείξω γενναία. Δεν είχα πει σε κανέναν για την εγκυμοσύνη. Ήταν πραγματικά δύσκολο και υπήρχαν στιγμές που ήμουν πολύ στεναχωρημένη, αλλά δεν ήθελα να χαλάσω τις διακοπές των παιδιών», δήλωσε η Debbie.

«Μίλησα με τον γυναικολόγο μου στη Βρετανία και με συμβούλευσε να περιμένω μέχρι να γυρίσω σπίτι», πρόσθεσε.

Όμως όταν οι γιατροί στην Αγγλία της αφαίρεσαν το έμβρυο, η Debbie άρχισε να αιμορραγεί ακατάσχετα. Η γυναίκα χρειάστηκε τρεις χειρουργικές επεμβάσεις και το αίμα που έχανε να αναπληρώνεται με μεταγγίσεις.

«Φοβήθηκα για τη ζωή μου. Πέρασα από την απόγνωση του χαμένου μωρού στην αγωνία να κρατηθώ ζωντανή. Στεναχωρηθήκαμε που χάσαμε το μωρό μας, αλλά είμαι χαρούμενη που είμαι ζωντανή», είπε η 40χρονη.
 
starxeiamas
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ