2017-09-16 16:03:16
Φωτογραφία για Επίσκεψη Μητροπολίτη Βολοκολάμσκ στο Λίβανο
Στο Λίβανο, κατόπιν ευλογίας του Αγιωτάτου Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσσιών κ.κ. Κυρίλλου, αφίχθη στις 14 Σεπτεμβρίου 2017 ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ Ιλαρίωνας, Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας.

Στο αεροδρόμιο της Βηρυτού τον Ιεράρχη υποδέχθηκαν ο Μητροπολίτης Φιλιππουπόλεως Νήφων, εκπρόσωπος του Πατριάρχη Αντιοχείας και πάσης Ανατολής παρά τω Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσσιών, ο Υπουργός Άμυνας της Δημοκρατίας του Λιβάνου Γιακούμπ Σαράφ, ο Ηγούμενος Αρσένιος Σοκολόφ, εκπρόσωπος του Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσσιών παρά τω Πατριάρχη Αντιοχείας και πάσης Ανατολής, ο επιτετραμμένος της Ρωσίας στο Λίβανο κ. Β. Μαξούντοφ και άλλοι επίσημοι.

Ο Μητροπολίτης Ιλαρίωνας είχε συνομιλία με τον Υπουργό Άμυνας του Λιβάνου, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκε η ανθρωπιστική κατάσταση στη χώρα, η οποία διαμορφώθηκε κατόπιν αθρόας προσελεύσεως προσφύγων από τη γειτονική Συρία.

Το πρόγραμμα της επισκέψεως του Μητροπολίτη Ιλαρίωνα περιλαμβάνε τις συναντήσεις με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Μισέλ Αούν, τον Πρωθυπουργό της χώρα κ. Σαάντ Χαρίρι, τον Πατριάρχη Αντιοχείας και πάσης Ανατολής Ιωάννη Ι’, τον Πατριάρχη Μαρωνιτών Μπεσάρα Μπούτρος αρ Ράρι, τον Μητροπολίτη Βηρυτού Ηλία, τη συμμετοχή στους εορτασμούς με αφορμή τη 40η επέτειο από διορισμού του Μητροπολίτη Φιλιππουπόλεως Νήφωνος ως εκπροσώπου του Πατριάρχη Αντιοχείας παρά τω Πατριάρχη Μόσχας καθώς και λοιπές εκδηλώσεις.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ