2017-09-16 19:19:09
Φωτογραφία για .....θα μπορούσε να αποτελεί μια πρώτης τάξης διαφήμιση για τη Σαντορίνη   ...Ο ράπερ Rick Ross γύρισε βιντεοκλίπ μέσα σε εκκλησία της Σαντορίνης χωρίς να τον πάρει χαμπάρι κανείς
Επί πολλές ώρες μια εκκλησία στη Σαντορίνη είχε μετατραπεί σε στούντιο για το γύρισμα του βιντεοκλίπ του γνωστού ράπερ Rick Ross, που τραγουδούσε και χόρευε ανενόχλητος μπροστά στην Αγία Τράπεζα, με φόντο τις εικόνες των αγίων! 

Ομως, η Ιερά Μητρόπολη Θήρας, Αμοργού και Νήσων δεν είχε πάρει... μυρωδιά, δίνοντας την εντύπωση ότι αδιαφορεί αν ο καθένας προσβάλλει το θρησκευτικό αίσθημα των Ελλήνων.

Ο γνωστός Αμερικανός μουσικός μετέτρεψε σε... πλατό τον τόπο λατρείας της Ορθοδοξίας, όπου οπτικοποίησε μέρος του τραγουδιού του κυριολεκτικά κάτω από τη μύτη της Εκκλησίας. Μάλιστα, δεν μπήκε καν στον κόπο να 

ζητήσει τη σχετική άδεια. 

Οπως σε όλα τα βιντεοκλίπ έτσι και σε αυτό, που μετέτρεψε την εκκλησία του Αγίου Ευστρατίου Βουρβούλου σε... ξέφραγο αμπέλι, τα γυρίσματα κράτησαν αρκετές ώρες.Ο γνωστός Αμερικανός μουσικός μετέτρεψε σε... πλατό τον τόπο λατρείας της Ορθοδοξίας, όπου οπτικοποίησε μέρος του τραγουδιού του κυριολεκτικά κάτω από τη μύτη της Εκκλησίας. Μάλιστα, δεν μπήκε καν στον κόπο να 


 

Ωστόσο, κανείς δεν αντιλήφθηκε το πολυμελές κινηματογραφικό συνεργείο, παρόλο που ο -εντυπωσιακός λόγω των τατουάζ που καλύπτουν κάθε εκατοστό της επιφάνειας του σώματός του και του πλήθους των χρυσαφικών που φορά- Rick Ross είχε ήδη κάνει γυρίσματα και σε άλλα σημεία της Σαντορίνης και η παρουσία του ίδιου και του πολυμελούς συνεργείου του δεν μπορεί να είχε περάσει απαρατήρητη.

Ετσι, παραμένει αναπάντητο το ερώτημα πώς δεν αντιλήφθηκε κάποιος τα πολύωρα γυρίσματα για τις ανάγκες του βιντεοκλίπ, το οποίο περιέχει και -τα απαραίτητα για τη ραπ μουσική- πλάνα με πανέμορφα κορίτσια σε αισθησιακές πόζες πάνω σε γιοτ με σαμπάνιες και κολύμπι σε πισίνες πολυτελών ξενοδοχείων!

Η μητρόπολη αντέδρασε καθυστερημένα μετά την κατακραυγή που ξέσπασε, όταν κυκλοφόρησε το νέο άλμπουμ του Αμερικανού ράπερ με τίτλο «Rather you than me», στο οποίο περιλαμβάνεται και το τραγούδι «Santorini Greece» με το βιντεοκλίπ που σκηνοθέτησε ο Ryan Snyder και με τα πλάνα που γυρίστηκαν μέσα στον ναό! Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ανέφερε ότι θα ζητηθεί δικαστική προστασία κατά παντός υπευθύνου:

«Με θλίψη λάβαμε γνώση της χρήσεως του εσωτερικού χώρου του Ιερού Ναού Αγίου Ευστρατίου Βουρβούλου Θήρας ως “σκηνικού” για την κινηματογράφηση μουσικού βίντεο. Το επαίσχυντο αυτό γεγονός συνέβη χωρίς καμία γνώση και άδεια της Ιεράς Μητροπόλεως Θήρας, Αμοργού & Νήσων. Αυθημερόν διατάχθηκε πειθαρχική διαδικασία για την εξακρίβωση των συνθηκών του περιστατικού και την απόδοση ευθυνών για τη βεβήλωση του ιερού χώρου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Santorini Greece», που έχει ήδη πάνω από 650.000 views στο YouTube, θα μπορούσε να αποτελεί μια πρώτης τάξης διαφήμιση για τη Σαντορίνη, καθώς ο σκηνοθέτης κατέγραψε τα γραφικά στενά της, απαθανάτισε τους ντόπιους στην καθημερινότητά τους και πήρε μοναδικής αισθητικής πλάνα από όμορφες τοποθεσίες του νησιού με θέα το Αιγαίο.

Ομως, αποτελεί ντροπή η επιλογή του Rick Ross να τραγουδήσει μέσα στον τόπο λατρείας χορεύοντας λες και βρισκόταν σε... καζίνο του Λας Βέγκας! Οι στίχοι του διάσημου όσο και εκκεντρικού μουσικού αναφέρονται στο παρελθόν του σε σχέση με το παρόν και θίγουν ευαίσθητα ζητήματα, όπως ο ρατσισμός, η διακίνηση ναρκωτικών αλλά και ο καθημερινός αγώνας που δίνουν διάφορες μειονότητες στη σύγχρονη Αμερική για να επιβιώσουν.

Δυναμίτης - Ειδήσεις You might also like:
dunamitis
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ