2017-09-17 02:32:04
Φωτογραφία για Super League-Νίκη για τον ΠΑΟΚ,στραβοπάτημα για τον Ολυμπιακό!!
Super League-Νίκη για τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και στραβοπάτημα για τον Ολυμπιακό στο Γεώργις Καραϊσκάκης..Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-0 του Παναιτωλικού στην Τούμπα, σε αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική της Super League.

Το μοναδικό τέρμα του αγώνα σημείωσε ο Πρίγιοβιτς στο 75΄. Στο πρώτο 45λεπτο η καλύτερη στιγμή για τους γηπεδούχους καταγράφεται στο 35′. Ο Λέοβατς έστειλε σέντρα μέσα από την περιοχή ο Μακ έκανε κακό πλασέ, η μπάλα κόντραρε όμως, και ο Κυριακίδης μπλόκαρε πριν αυτή περασει την γραμμή.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν κι αυτοί μια καλή στιγμή στο 18′. Ο Κλέσιο σούταρε, αλλά ο Ρέι μπλόκαρε χωρίς δυσκολία.

Νωρίς στην επανάληψη ο Λουτσέσκου ανακάτεψε το σχήμα του με την προσθήκη του Πέλκα αντί του Μακ και στο 54′ ο Μάτος πλησίασε στην εστία του Κυριακίδη, αλλά το τελικό του σουτ, απομακρύνθηκε αρχικά από τον Κυριακίδη και στην συνέχεια από τους αμυντικούς του Παναιτωλικού.


Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ με τις δυο αλλαγές ανέβασε την απόδοση του και στο 75′ έφτασε στο γκολ με υπέροχη κεφαλιά του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, μετά από φάουλ του Τσίμιροτ. Ο Σέρβος νίκησε στον αέρα του αμυντικούς του Παναιτωλικού και τον πολύ θετικό σήμερα Κυριακίδη ανοίγοντας το σκορ με υποδειγματικό τρόπο.

ΠΑΟΚ: Ρέι, Λέοβατς, Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος, Κάτσε (63′ Βιεϊρίνια), Τσίμιροτ, Μακ (52′ Πέλκας), Τζάλμα, Ελ Καντουρί και Πρίγιοβιτς (80′ Κουλούρης).

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Ρότσα, Μίχαι, Μόρας, Μαρινάκης, Πάουλο, Μπεχαράνο (73′ Μπράβο), Ρόσα, Λόπες (79′ Μάζουρεκ), Κλέσιο και Ντίας (72′ Μαρκόφσκι).

Ο Ολυμπιακός διανύει περίοδο αγωνιστικής κρίσης, όπως απέδειξε κι απόψε παραχωρώντας ισοπαλία 1-1 μέσα στο «Καραϊσκάκη» που ήταν άδειο λόγω τιμωρίας, απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από δύο πέναλτι, του Μανιά στο 55΄ και του Τζούρτζεβιτς στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο Ολυμπιακός μετρά ήδη τέσσερις χαμένους βαθμούς ύστερα από τέσσερις αγωνιστικές κι αυτό ενδεχομένως να προοιωνίζεται εξελίξεις, αφού η εικόνα των «ερυθρόλευκων», από τον αγώνα με τη Λαμία κι ένθεν, είναι απογοητευτική, οπότε το ντέρμπι με την ΑΕΚ, την ερχόμενη αγωνιστική, θα είναι κομβικής σημασίας για την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός (Μπέσνικ Χάσι): Καπίνο, Ζιλέ, Ένχελς, Ρομαό (78’ Ανδρόυτσος), Φιγκέιρας, Ζντιέλαρ, Οφόε, Μάριν, Σεμπά (57’ Πάρντο), Καρσελά (57΄ Εμενίκε), Τζούρτζεβιτς

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Ιγκόρ, Γιαννούλης, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Μαντίντα (77’ Κυριακόπουλος), Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Μανιάς (71’ Δουβίκας), Καλτσάς, Ισνάλντο (60’ Τσουκαλάς)
epixirimatias
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ