2017-09-17 15:06:06
Φωτογραφία για 5 συμπεριφορές, που δεν πρέπει να έχετε στο πρώτο ραντεβού
Έχουμε κάνει νύξη στο παρελθόν για τους κανόνες που διέπουν το πρώτο ραντεβού και πως πρέπει χειριστείτε τις διάφορες καταστάσεις για να λήξει υπέρ σας Σε αυτό το άρθρο θα σας παρουσιάσουμε τι ακριβώς δεν πρέπει να κάνετε για να αποφύγετε την αποτυχία και να ξεκινήσετε με τις καλύτερες συνθήκες μια σχέση.

Το πρώτο βήμα είναι να μην δημιουργήσετε σχέση πολύ κοντά στο χωρισμό σας. Eπίσης να θυμάστε ότι αυτό με τίποτα δεν πρέπει να το ξέρει ο άνθρωπος, που έχετε μαζί του ραντεβού. Σκεφτείτε να το γνωρίζει κιόλας… το μόνο, που θα σκεφτεί είναι ότι μάλλον θέλετε μια σχέση rebound για να ξεχάσετε. Προσοχή λοιπόν για τον χρόνο που θα βγείτε ραντεβού με έναν άλλο άντρα.

Δεν πρέπει να μιλάτε επικριτικά για τον πρώην σας. Αν μπείτε σε τέτοιες διαδικασίες να μιλήσετε για την προηγούμενη ή τις προηγούμενες σχέσεις και μάλιστα με τρόπο, που να σας κάνει να φαίνεστε θύμα τότε έχετε χάσει. Ο απέναντί σας θα σκεφτεί ¨τι ωραία γυναίκα είναι αυτή, αλλά αν μιλάει για τους προηγούμενους έτσι, τότε σκέψου τι θα λέει για μένα…¨. Και όμως αυτή είναι η αλήθεια, ακόμα και αν δεν το σκεφτεί τότε θα αρχίσει να τα λέει αργότερα και θα είναι πολύ οδυνηρό για εσάς.


Ποτέ δεν διαφημίζετε τον εαυτό σας στο πρώτο ραντεβού. Όσο και αυτοπεποίθηση να έχετε αυτό θα δείξει σημάδια ανασφάλειας σας και αμέσως θα χάσετε ένα μεγάλο μέρος την εκτίμησης από τον άντρα, που έχετε βγει ραντεβού. Η ¨διαφήμιση¨ των προτερημάτων σας καλύτερα να γίνεται με πράξεις παρά με λόγια. Θα εκτιμηθεί δεόντως από έναν άντρα.

Δεν έχετε το κινητό σε κοινή θέα και ΔΕΝ ξεκινάτε τις συνομιλίες με φίλες για σχόλια κτλ. Αν πράξετε έτσι τότε είναι σημάδι, ότι δεν σκέφτεστε τον άλλον απέναντι σας, παρά μόνο τον εαυτό σας και το πώς θα περάσετε καλά. Τώρα τι ακριβώς θα σκεφτεί ο άλλος, πιστέψτε με δεν θέλετε να ξέρετε.

Είστε νευρική. Αν ξεκινάτε και κουνάτε πόδια ή χτυπάτε χέρια στο τραπέζι, είναι μια ένδειξη ότι είστε νευρικές και αμέσως θα γίνει αντιληπτό από την παρέα σας. Δεν είναι και η πιο όμορφη κατάσταση να φαίνεστε σε ένταση. Καλύτερα να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη κουβέντα.

Σε όλο αυτό σκηνικό να πούμε ότι χρειάζεται να βρεθούν κοινά σημεία, για να μπορέσετε να έρθετε σε επαφή με τον άλλον άνθρωπο. Μόνο τότε θα καταλάβετε αν σας ενδιαφέρει για να ξεκινήσετε μια σχέση μαζί του. Αν συμπεριφερθείτε με τους παραπάνω όρους τότε θα γίνει αντιληπτό και πιστέψτε με δεν θα είναι και η καλύτερη αρχή. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ