2017-09-18 00:59:48
Φωτογραφία για Αστρολογία-Τα ζώδια σήμερα 18 Σεπτεμβρίου 2017
Καθημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Εργασία,Καριέρα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ. ΚΡΙΟΣ

Για σένα σήμερα το πρόγραμμα είναι γεμάτο με υποχρεώσεις που έχεις να τακτοποιήσεις και εκκρεμότητες πρακτικής φύσεως με τις οποίες πρέπει να ξεμπερδεύεις. Παράλληλα όμως προσπαθείς να χαράξεις μια σταθερότερη πορεία, παρά το γεγονός ότι υπάρχει μια δόση επικριτικότητας στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου στον περίγυρο. Επίσης, δώσε περισσότερη προσοχή στην υγεία σου και τη φροντίδα της.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Τα μεγάλα λόγια πολλές φορές σε εκθέτουν καθώς λίγες είναι οι φορές που τελικά εκπληρώνεις όσα υπόσχεσαι, ενώ είναι προτιμότερο να αφήσεις τον εγωισμό σου στην άκρη σήμερα. Άλλωστε βρίσκεσαι σε μια φάση ωριμότητας ως προς τις σχέσεις σου και αναζητάς την ουσία.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Οικονομικά ζητήματα μπορούν να προχωρήσουν αρκετά καλά σήμερα, παρά το τρέξιμο που χρειάζεται να κάνεις ώστε να τα προλάβεις όλα, ενώ θα πρέπει να μείνεις μακριά από διενέξεις ή εντάσεις στη δουλειά.


ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα η ημέρα έχει αρκετό δυναμισμό και σου δίνει ώθηση να κυνηγήσεις τα θέλω σου, παρόλα αυτά είναι προτιμότερο να φανείς πιο ευέλικτος με τις εξελίξεις καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που παραμένεις προσκολλημένος στις ίδιες ιδέες. Γενικότερα όμως, μπορείς να επικοινωνήσεις πιο εύκολα τις ιδέες σου στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, χάρη στον Ερμή σε ευνοϊκή θέση.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Ενδεχομένως να σε έχουν ανάγκη τα αγαπημένα σου πρόσωπα και εσύ σπεύδεις να βοηθήσεις, ενώ η ερωτική σου διάθεση είναι αρκετά ανεβασμένη, μολονότι η Αφροδίτη σε θέση κόντρα για το ζώδιό σου φέρει μπερδεμένες εξελίξεις στα προσωπικά, χωρίς να σου δίνει ουσιαστικές ευκαιρίες να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, από αύριο όμως ξεκινά μια ιδιαίτερα θετική περίοδος.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Είσαι αρκετά δημιουργικός σήμερα και θα πρέπει να βάλεις αυτή σου την ενέργεια σε εποικοδομητικά κανάλια, ενώ ακόμη και αν παρουσιαστούν δυσκολίες στα σχέδιά σου, εσύ βρίσκεις διεξόδους ή και λύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα η Σελήνη συναντά τον Άρη σε μια θέση κόντρα προς το δικό σου ζώδιο, στοιχείο που μαρτυρά πως σήμερα έρχονται ξανά στο προσκήνιο κάποιες προβληματικές καταστάσεις που σχετίζονται με το σπίτι ή τα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, έτσι λοιπόν είναι προτιμότερο να αφήσεις στην άκρη την εριστική συμπεριφορά και να δείξεις κατανόηση στα θέλω των άλλων.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Οι σχέσεις σου με τα πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντός σου βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί, ενώ το ίδιο το σπίτι σήμερα μπορεί να σε κουράσει με τις υποθέσεις του, είσαι όμως σε μια βοηθητική περίοδο για τα αισθηματικά που σου δίνει ευκαιρίες να διορθώσεις λάθη, ειδικά αν έχεις γεννηθεί μετά τα μέσα Ιουνίου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Κινήσου μυστικά για να προωθήσεις σχέδια και άσε στην άκρη την ανάγκη σου για προβολή ή και επίδειξη, καθώς το ασταθές περιβάλλον δεν ευνοεί τέτοιες συμπεριφορές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός σήμερα στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου, καθώς ο κυβερνήτης σου η Σελήνη συναντά τον πύρινο Άρη και παρότι εσύ θεωρείς πως απλά υπερασπίζεσαι με πάθος τις απόψεις σου, οι άλλοι το εκλαμβάνουν ως εριστική συμπεριφορά από μέρους σου, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν διενέξεις με τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Παρόλα αυτά μέσα από τη συζήτηση τελικά καταφέρνεις να φέρεις τις καταστάσεις πιο κοντά στα θέλω σου, πρόσεξε όμως σήμερα με τις μετακινήσεις σου και τις συσκευές επικοινωνίας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος σήμερα σου δίνουν λύσεις σε αδιέξοδα που σε βασανίζουν, ενώ παράλληλα εσύ προσπαθείς να βάλεις σε μια σειρά και τις υποθέσεις του σπιτιού, γενικότερα όμως μπορείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Εστίασε το δυναμισμό της σημερινής ημέρας στους στόχους σου, καθώς βρίσκεσαι σε μια περίοδο που μπορείς να προετοιμάσεις πράγματα, προσοχή όμως σε παρασκηνιακές ενέργειες που σε μπλέκουν σε αδιέξοδα.

ΛΕΩΝ

Η σημερινή ημέρα δείχνει πως η προσκόλληση στα ήδη γνωστά και τετριμμένα πλαίσια σε εμποδίζει από το να κατακτήσεις τους στόχους σου, καθώς μοιάζεις να υιοθετείς αδιάλλακτες συμπεριφορές που εντείνουν την απόσταση που σε χωρίζει από τους άλλους. Παρόλα αυτά μπορείς να επενδύσεις σήμερα σε κοινωνικές επαφές και να βρεις λύσεις μέσα από τις γνωριμίες σας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Παραμένεις κτητικός απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και θέλεις να παραμείνουν τα πράγματα στα ήδη γνωστά πράγματα, ενώ οι υλικές σου ανάγκες είναι για σένα η πρώτη σου προτεραιότητα. Αποδέξου προσκλήσεις πάντως, καθώς ενδέχεται να βγεις κερδισμένος.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Η Σελήνη συναντά τον Άρη στον τομέα των οικονομικών σου και προειδοποιεί για βιαστικές κινήσεις που δεν έχεις μελετήσει αρκετά, ενώ παράλληλα δεν αποκλείεται να εμφανιστούν απρόσμενα έξοδα. Εντούτοις, μπορείς να προσεγγίσεις πρόσωπα κύρους για τα θέματά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη σήμερα συναντά τον Άρη στο δικό σου ζώδιο, στοιχείο που μαρτυρά πως είσαι αρκετά επιρρεπής σε εριστικές συμπεριφορές, παρορμητικές κινήσεις και βιαστικές ενέργειες, ο Ερμής στο ζώδιό σου όμως δείχνει πως η επικοινωνία είναι το κλειδί για να γεφυρώσεις τα χάσματα που υπάρχουν στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Παρόλα αυτά, οι εξελίξεις των θεμάτων που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια, δεν βρίσκονται στη σφαίρα του δικού σου ελέγχου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Τα θέλω σου είναι πρώτη σου προτεραιότητα σήμερα, ωστόσο προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες στα προσωπικά, δίνοντας βήμα και στις επιθυμίες των άλλων, καθώς ενδέχεται να υπάρχουν από μέρους σου υπερβολές που σε εκθέτουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Μπορείς να τρέξεις τις διαδικαστικές σου υποθέσεις, παρά το δυσμενές κλίμα που υπάρχει αυτή την περίοδο, μείνε όμως μακριά από απερίσκεπτες ενέργειες και ανοίγματα στα οικονομικά που δεν έχεις μελετήσει.

ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει με διάθεση πιο εσωστρεφή, καθώς προσπαθείς να οργανώσεις τη δράση σου για τις επόμενες ημέρες, ωστόσο ενδεχομένως να κληθείς να επωμιστείς υποχρεώσεις άλλων και αυτό γεμίζει το πρόγραμμά σου, ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί αρκετό άγχος. Θυμήσου πως είναι προτιμότερο να μείνεις μακριά από απερισκεψίες που τελικά λειτουργούν εις βάρος σου, ενώ αντίθετα θα πρέπει να είσαι καθόλα νομότυπος.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Υπάρχει έντονο παρασκήνιο γύρω σου και εσύ είσαι πολύ επιφυλακτικός απέναντι στους ανθρώπους που σε περιβάλλουν, με αποτέλεσμα να κρατάς επτασφράγιστο μυστικό τα ζητήματα που σε απασχολούν. Επίσης, θα πρέπει να φροντίσεις την υγεία σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Συζητάς για οικονομικά σχέδια με τρίτους, ωστόσο ακόμη δεν έχει έρθει η κατάλληλη στιγμή για να κοινοποιήσεις τα σχέδιά σου, ενώ παράλληλα υπάρχουν κάποια διαδικαστικά εμπόδια μέσα στην καθημερινότητά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή ημέρα γεμίζει τις μπαταρίες σου καθώς η Σελήνη συναντά τον Άρη σε βοηθητική θέση, και σου δίνει ευκαιρίες να δράσεις και να κυνηγήσεις στόχους, με την προϋπόθεση πως θα κατευθύνεις αυτή την ενέργεια σε δημιουργικά κανάλια, ώστε να υπερνικήσεις κάποια εμπόδια που παρουσιάζονται στο δρόμο σου και όχι για να παρασυρθείς σε διενέξεις με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Το σίγουρο είναι πάντως ότι βρίσκεις υποστηρικτές στα σχέδιά σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Παρά το γεγονός ότι ενδεχομένως μπορεί να υπάρξουν κάποιες προστριβές με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, σημερα μπορείς να προσεγγίσεις το άτομο που βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου, ακόμη και αν έχεις αφήσει για την ώρα στην άκρη τα αισθηματικά σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Κάνεις κάποιες λαθεμένες εκτιμήσεις ως προς τον τρόπο που χειρίζεσαι τις οικονομικές σου οφειλές και αυτό ίσως μεγεθύνει το όποιο πρόβλημα, ενώ είναι πιθανό να στηρίζεσαι στις δυνάμεις τρίτων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη σήμερα στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου συναντά τον Άρη, στοιχείο που μαρτυρά πως μέσα στη σημερινή ημέρα υπάρχουν έντονες πιέσεις από αυτά που πρέπει να κάνεις, ακόμη και αν θα προτιμούσες να ξεκουραστείς. Παράλληλα, καλείσαι να κινηθείς σε συγκεκριμένες νόρμες κάτω από τις υποδείξεις άλλων και αυτό χρειάζεται από μέρους σου να κάνεις κάποια βήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Η κοινωνική σου ζωή, αλλά και οι κοινωνικές σου υποχρεώσεις είναι αρκετά έντονες σήμερα και παράλληλα δεν είναι λίγες οι φορές που αντιμετωπίζεις επιπόλαιες συμπεριφορές από τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, κάτι που σε κάνει να εκρήγνυσαι.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Παρά το γεγονός ότι μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά σε πρακτικό επίπεδο με τις υποθέσεις σου, θα πρέπει να είσαι πιο συνετός στον τρόπο που προσεγγίζεις πρόσωπα κύρους, καθώς η αδιαλλαξία είναι εκείνη που σου στερεί λύσεις για όσα σε απασχολούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει μαχητικό και έτοιμο να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, ωστόσο είναι πιθανό να παρασύρεσαι σε επιπόλαιες κινήσεις που τελικά σε εμπλέκουν σε μπελάδες, ενώ ενδεχομένως σήμερα να συναντήσεις εμπόδια σε κάποια διαδικαστικά ζητήματα που προσπαθείς να επιλύσεις. Γενικότερα άλλωστε είσαι σε μια περίοδο όπου οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Μπορείς μέσα στον ορίζοντα της σημερινής ημέρας να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει μέσα από μηνύματα, επαφές ή συζητήσεις, ενώ γενικότερα η επικοινωνία είναι το στοιχείο εκείνο που δρα υπέρ σου, σε μια περίοδο όπου τα αισθηματικά σου, σου δημιουργούν ερωτηματικά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Σταδιακά καταφέρνεις να αποκομίσεις σημαντική αναγνώριση για τους κόπους και τις προσπάθειες που καταβάλλεις, ωστόσο υπάρχουν ακόμη μπερδεμένες καταστάσεις ως προς τα οικονομικά σου που δεν έχουν ξεκαθαριστεί τελείως.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν είναι λίγες οι φορές που γίνεσαι δηκτικός με το περιβάλλον σου, ειδικά όταν τα πρόσωπα που σε περιτριγυρίζουν δεν συγχρονίζονται με τα δικά σου θέλω, ωστόσο σήμερα μπορείς πιο εύκολα να κινηθείς ανάλογα, ώστε να γεφυρώσεις τα χάσματα που υπάρχουν με τους οικείους σου ή με ζητήματα που αφορούν το σπίτι. Επίσης, θυμήσου πως μπορεί η τύχη να σε ευνοεί, ειδικά αν έχεις γεννηθεί από τα μέσα Φεβρουαρίου και μετά, ωστόσο μην αφήνεις όλα τα ζητήματά σου σε εκείνη.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Το κοντινό σου περιβάλλον παίζει σημαντικό ρόλο για σένα και εσύ είσαι προσανατολισμένος στην κάλυψη των αναγκών σου μέσα από ασφαλείς επιλογές. Είναι γεγονός όμως ότι η λίμπιντο είναι αρκετά αυξημένη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Εξέτασε πιο προσεκτικά τις κινήσεις που γίνονται πάνω σε οικονομικές υποχρεώσεις ή οφειλές, ενώ παράλληλα αν έχεις κοινό πορτοφόλι με κάποιον, μην αμελείς να επιβλέπεις αν όλα προχωρούν κανονικά όπως είχε συμφωνηθεί.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη σήμερα ξεκινά την πορεία της απέναντί σου και συναντά τον Άρη, γεγονός που για σένα σημαίνει πως το στοιχείο της έντασης και των διενέξεων δεν λείπει από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ωστόσο ο διάλογος και η εποικοδομητική συζήτηση είναι τα υλικά εκείνα που σε βγάζουν από τα αδιέξοδα, ενώ θα πρέπει να περιορίσεις την τάση σου για υπερβολές ή απερισκεψίες λόγω ανασφαλειών.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ

Τα προσωπικά σου είναι εκείνα που χρειάζονται περισσότερη προσοχή, ειδικά αν είσαι γεννημένος από τις αρχές Μάρτη και έπειτα, καθώς είναι πιθανό να γίνεις αποδέκτης εριστικών συμπεριφορών από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, παρόλα αυτά υπάρχουν και αφορμές που αμβλύνουν τις αντιθέσεις, ενώ το επόμενο διάστημα είναι πιο βοηθητικό για τα προσωπικά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Σήμερα καλείσαι να μην πάρεις παρορμητικές αποφάσεις και να δείχνετε περισσότερη κατανόηση στις συνεργασίες σου, μολονότι οι άλλοι έχουν πολλές απαιτήσεις από εσένα. πηγή
epixirimatias
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ