2017-09-18 14:18:34
Φωτογραφία για ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ
''Ποτάμι'': Οι Έλληνες ζουν καθημερινά 

τις «επιτυχίες» Τσίπρα

Για την ομιλία Τσίπρα στο υπουργικό συμβούλιο και την αντιπαράθεση με τη Νέα Δημοκρατία, το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι «κάθε μέρα αποδεικνύεται όλο και περισσότερο γιατί είναι ανάγκη ο λαός ν’ απορρίψει τόσο την κυβέρνηση, που με την πολιτική της οξύνει την επίθεση στα εργασιακά - λαϊκά δικαιώματα, πουλώντας δήθεν ευαισθησία, όσο και τη ΝΔ που, προκειμένου να ξεπεράσει τον ΣΥΡΙΖΑ σε αντιλαϊκότητα και διαπιστευτήρια προς το κεφάλαιο, φτάνει στο σημείο να λέει ότι οι κοινωνικές ανισότητες πηγάζουν απ’ την ανθρώπινη φύση, αναπαράγοντας ακόμη και αντιδραστικές απόψεις, βγαλμένες απ’ τα εγχειρίδια του Μένγκελε».

Αναλυτικά το σχόλιο του ΚΚΕ έχει ως εξής:

«Η σημερινή ομιλία του κ. Τσίπρα, με το αναμάσημα των “επιτυχιών” της κυβέρνησής του στην προώθηση του αντιλαϊκού έργου, είχε στόχο αφενός τον αντιπερισπασμό για την τεράστια καταστροφή στον Σαρωνικό, που φέρει τη σφραγίδα κυβέρνησης κι εφοπλιστών, αφετέρου να δώσει το σύνθημα για τη γρήγορη προώθηση και των νέων μέτρων της γ’ αξιολόγησης.


»Κάθε μέρα αποδεικνύεται όλο και περισσότερο γιατί είναι ανάγκη ο λαός ν’ απορρίψει τόσο την κυβέρνηση, που με την πολιτική της οξύνει την επίθεση στα εργασιακά - λαϊκά δικαιώματα, πουλώντας δήθεν ευαισθησία, όσο και τη ΝΔ που, προκειμένου να ξεπεράσει τον ΣΥΡΙΖΑ σε αντιλαϊκότητα και διαπιστευτήρια προς το κεφάλαιο, φτάνει στο σημείο να λέει ότι οι κοινωνικές ανισότητες πηγάζουν απ’ την ανθρώπινη φύση, αναπαράγοντας ακόμη και αντιδραστικές απόψεις, βγαλμένες απ’ τα εγχειρίδια του Μένγκελε».

''Ποτάμι'': Οι Έλληνες ζουν καθημερινά τις «επιτυχίες» Τσίπρα

«Για την τεράστια οικολογική καταστροφή στον Σαρωνικό, το πρόβλημα για τον κ. Τσίπρα είναι ο επικοινωνιακός οίστρος των ΜΜΕ και όχι η ανικανότητα της κυβέρνησής του», σημειώνει το ''Ποτάμι'' σε ανακοίνωση μετά την εισήγηση του πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο.

«Και ενώ ως αντιπολίτευση θα πρωταγωνιστούσε σε ακτιβισμό, τώρα τον ενοχλεί η δημοσιότητα και θέλει να περάσει το θέμα στα ''ψιλά''», συμπληρώνει το κόμμα.

«Όσο για τις επιτυχίες που βλέπει σε όλους τους τομείς, δεν είναι ανάγκη να τις απαριθμεί. Τις ζουν καθημερινά οι Έλληνες», καταλήγει η ανακοίνωση του ''Ποταμιού''. 

ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ