2017-09-19 14:26:13
Φωτογραφία για Πώς θα ζεστάνουμε σωστά το φαγητό που περίσσεψε
Το φαγητό που σας περίσσεψε την προηγούμενη μέρα μπορείτε να το καταναλώσετε με ασφάλεια και την επόμενη. Το βασικό είναι να το ζεστάνετε με το σωστό τρόπο ώστε να είναι πεντανόστιμο και φρέσκο σαν να το βγάλατε μόλις από τον φούρνο.

Δείτε παρακάτω μερικές συμβουλές ανάλογα με το κάθε φαγητό Κοτόπουλο και χοιρινό κρέας

Αν θέλετε να ζεστάνετε ξανά κρέας π.χ. μπριζόλα που έχει στεγνώσει από τους χυμούς του, τότε θα πρέπει να είστε υπομονετικοί για να μην ξεραθεί περισσότερο. Βάλτε το σε ένα ταψί στον φούρνο και ζεστάνετέ το στους 200-250 βαθμούς για 15-20 λεπτά.

Εναλλακτικά βάλτε το σε ελαφρώς λαδωμένο τηγάνι και ζεστάνετέ το για 1-2 λεπτά φροντίζοντας να το γυρίσετε και από τις δύο μεριές.

Μακαρόνια

Βάλτε σε ένα τηγάνι λίγο νερό ώστε να καλυφθεί ο πάτος, ρίξτε τα μακαρόνια και λίγο λάδι και ανακατέψτε για 3-5 λεπτά. Μόλις τα βγάλετε θα είναι σαν να τα φτιάξατε πριν από λίγη ώρα.

Σούπες

Βάλτε τη σούπα σε ένα κατσαρολάκι και ζεστάνετέ τη σε μέτρια θερμοκρασία. Προσθέστε λίγο νερό ή ζωμό (προτιμήστε βιολογικό) αν παρατηρήσετε ότι η σούπα σας είναι πολύ πηχτή.

Πίτσα

Για να διατηρήσετε την πίτσα τραγανή βάλτε την σε ένα ταψί, πάνω στο οποίο θα έχετε ήδη στρώσει λαδόκολλα. Αν η πίτσα είναι ήδη ξεροψημένη, τυλίξτε την επιπλέον με αλουμινόχαρτο ώστε να μην σας καεί. Βάλτε την στον φούρνο για 3-5 λεπτά ή μέχρι να λιώσει και πάλι το τυρί.
starxeiamas
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ