2017-09-19 20:07:15
Φωτογραφία για Η προετοιμασία της μία εβδομάδα πριν μπει στο χειρουργείο για την αφαίρεση όγκου... [photo]
"Έμεινε σχεδόν μια εβδομάδα" Πριν λίγο καιρό η Ανθή Βούλγαρη είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες μέσα από το νοσοκομείο όπου βρισκόταν, χωρίς ωστόσο κανείς να αποκαλύπτει τι της έχει συμβεί.

Η ίδια, αργότερα, μέσω του προσωπικού της προφίλ στο Facebook αποκάλυψε πως είχε στις αρχές Αυγούστου μια κρίση επιληψίας και οι γιατροί στο νοσοκομείο διέγνωσαν πως έχει έναν καλοήθη όγκο στο κεφάλι.

Λίγες μέρες πριν το κρίσιμο χειρουργείο, η Ανθή Βούλγαρη έκανε μια ανάρτηση στο Instagram την ώρα της γυμναστικής και έγραψε τα εξής:

«Καλημέρα! Έμεινε σχεδόν μια εβδομάδα μέχρι το χειρουργείο. Οι γιατροί και οι γυμναστές λένε πως η ανάρρωση είναι πιο εύκολη όταν ο οργανισμός είναι δυνατός και το σώμα γυμνασμένο. Πόδια σήμερα λοιπόν με μια άσκηση δυνατή χωρίς να ανεβάζει πάνω από 110 παλμούς. Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον

Καλημέρα! Έμεινε σχεδόν μια εβδομαδα μέχρι το χειρουργείο. Οι γιατροί και οι γυμναστές λένε πως η ανάρρωση ειναι πιο εύκολη οταν ο οργανισμός ειναι δυνατός και το σώμα γυμνασμένο. Πόδια σημερα λοιπόν με μια άσκηση δυνατή χωρίς να ανεβάζει πάνω απο 110 παλμούς.. Σας Ευχαριστω όλους για το ενδιαφέρον .. ❤️️❤️️❤️️ #mondaymotivation #live_love_laugh #stayhealthy #staystrong #havefaith #nevergiveup #fitgirl @panospantios

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anthi Voulgari (@anthi83v) στις Σεπ 19, 2017, 1:54πμ PDT
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ