2017-09-20 12:24:11
Φωτογραφία για Τέλος εποχής: Χρεοκοπεί η εταιρεία παιχνιδιών Toys R US
Η εταιρεία λιανικής πώλησης παιχνιδιών κατέθεσε φάκελο για υπαγωγή στο Άρθρο 11 στο αμερικανικό πτωχευτικό δικαστήριο για να διαχειριστεί το χρέος της.

Η εταιρεία λιανικής πώλησης παιχνιδιών Toys R Us κατέθεσε φάκελο για υπαγωγή στο Άρθρο 11 στο αμερικανικό πτωχευτικό δικαστήριο, προκειμένου να χρησιμοποιήσει τις διαδικασίες πτώχευσης «για να αναδιαρθρώσει το χρέος σε εκκρεμότητα και να παγιώσει μια βιώσιμη δομή κεφαλαίου, που θα της δώσει τη δυνατότητα να επενδύσει σε μακροπρόθεσμη ανάπτυξη».

Πιο συγκεκριμένα, η προστασία του κεφαλαίου 11 επιτρέπει στην εταιρεία να αναδιοργανώσει 400 εκατ. δολάρια σε οφειλές το 2018, άλλα 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια για το 2019 και στη συνέχεια να επαναδιαπραγματευτεί τα υπόλοιπα, σύμφωνα με το CNBC.

Σημειώνεται ότι η Toys ‘R’ Us μετρά περίπου 1.600 καταστήματα σε όλο τον κόσμο, ενώ οι δραστηριότητές της εταιρείας εκτός των ΗΠΑ και του Καναδά – συμπεριλαμβανομένων 255 καταστημάτων με άδεια και κοινοπραξίας κοινών επιχειρήσεων στην Ασία – δεν αποτελούν μέρος της κατάθεσης πτώχευσης.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ