2017-09-20 15:00:07
Φωτογραφία για 9 απλοί τρόποι για να κερδίσεις την καρδιά της, μια για πάντα!
Όσο δύσκολα και μυστήρια πλάσματα κι αν είναι οι γυναίκες, πίστεψέ με θέλουν απλά πράγματα για να τις εντυπωσιάσεις.

Και τις περισσότερες φορές αυτά τα απλά είναι και τα αυτονόητα. Τώρα γιατί οι άντρες με το που νιώσουν άνεση και βολευτούν λίγο, ξεχνάνε να κάνουν ακόμα κι αυτά, είναι απορίας άξιο. Κι αυτή η τεμπελιά τους έχει επηρεάσει ακόμα και τον τρόπο που φλερτάρουν.

Όταν θέλεις να κρατήσεις μία κοπέλα δίπλα σου και να μην έχει μάτια για κανένα άλλον, οφείλεις να προσπαθείς συνεχώς να την κερδίζεις και να τη διεκδικείς. Φαντάζομαι πως κι εσύ το ίδιο περιμένεις να κάνεις κι εκείνη για να διατηρηθεί η σχέση σας και να μην πάρει την κάτω βόλτα.

Για να μην καταλήξεις κι εσύ άλλος ένας ...«μαλάκας», ακολούθησε τις συμβουλές μου και θα την κάνεις για πάντα δική σου:

#1 Γίνε ο master chef της καρδιάς της

Ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι δεν βγήκε τυχαία. Επομένως αντί να σου κάνει αυτή το τραπέζι, άρπαξε την ευκαιρία και κάλεσέ την σπίτι σου για να της μαγειρέψεις εσύ. Δε χρειάζεται να είναι κάτι δύσκολο και περίπλοκο. Η κίνηση είναι που μετράει. Έτσι της δείχνεις ότι προσπαθείς για εκείνη και πως θέλεις να την περιποιείσαι. Προσοχή, βέβαια μην καταλήξει το δείπνο σε τροφική δηλητηρίαση.


#2 Χαμογέλα της... έτσι θέλει να αρχίζει η μέρα της

Και ποιος δε θα ήθελε να έχει στο πλάι του έναν άνθρωπο που χαμογελάει συνέχεια; Μην κατσουφιάζεις με το παραμικρό και μην παραπονιέσαι για τα πάντα. Δώσε της να καταλάβει ότι ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές, εσύ θα είσαι το άτομο που θα φέρνει το χαμόγελο στο πρόσωπό της. Γιατί πέρα από αγόρι της, είσαι κι ο καλύτερός της φίλος.

#3 Κάντο με πάθος κι ας είναι λάθος

Στις μέρες μας, οι περισσότεροι άνθρωποι είναι αδιάφοροι γιατί τους λείπει ...το πάθος. Αν εσύ λοιπόν δείχνεις αγάπη κι αφοσίωση για ό,τι κάνεις στη ζωή σου είναι μια σίγουρη συνταγή για να σε ερωτευτεί. Και κακά τα ψέματα, μία κοπέλα για να κολλήσει με κάποιον πρέπει να τον θαυμάζει. Δε θέλουμε να έχουμε κάποιον δίπλα μας που το μόνο που σκέφτεται είναι η καλοπέραση. Θέλουμε να έχει ασχολίες και χόμπι, να παθιάζεται για τη ζωή.

#4 Η μαγκιά κρύβεται στην ειλικρίνεια

Το ψέμα πολλοί εμίσησαν, την αλήθεια ουδείς. Άλλωστε, πόσα ζευγάρια έχουν χωρίσει επειδή υπήρχαν ψέματα ανάμεσά τους; Είτε πρόκειται για κάτι μικρό είτε για κάτι μεγάλο, μην της κρύψεις πράγματα, καθώς όλα κάποτε μαθαίνονται. Κι όταν μαθευτούν είναι σίγουρο πως θα τη χάσεις #5 Κούνα το, σπάστο

Πολλές κοπέλες τείνουν να ταυτίζονται με ρομαντικές ταινίες που βλέπουν. Πόσες ταινίες δε δείχνουν σκηνές με τους πρωταγωνιστές να χορεύουν σε χαμηλή μουσική ή γενικά να χορεύουν; Γι' αυτό την επόμενη φορά που θα βγείτε έξω μη διστάσεις να τη συνοδεύσεις στο αγαπημένο της τραγούδι, είτε αυτό είναι μπαλάντα είτε τσιφτετέλι. Λίγα ρυθμικά βηματάκια και την κέρδισες! Και να θυμάσαι πως οι άντρες που χορεύουν, κάνουν και καλύτερο σεξ... Έτσι λένε τουλάχιστον! Σ' έπεισα τώρα;

#6 Ξέφυγε από τα συνηθισμένα

Φαντάζομαι πως δε θέλεις να σε αντιμετωπίζει όπως όλους τους άλλους, αντιθέτως θέλεις να είσαι αυτό το κάτι διαφορετικό στη ζωή της. Για να γίνεις όμως, πρέπει να κάνεις πράγματα που δεν έχει κάνει κανείς γι' αυτήν ως τώρα. Άφησε τη φαντασία σου ελεύθερη και πρωτοτύπησε στα ραντεβού σας. Πίστεψε με οι ιδέες είναι πάρα πολλές και επίσης πολύ εύκολες να πραγματοποιηθούν.

#7 Η μεγάλη τέχνη τού να ξέρεις να... ακούς

Πόσες φορές έχεις ακούσει ότι όλοι οι άντρες είναι αναίσθητα γουρούνια; Κάποιος λόγος θα υπάρχει για να το υποστηρίζουμε εμείς οι γυναίκες. Αν δε θέλεις να ανήκεις σ' αυτήν την κατηγορία λοιπόν, τότε κάνε τη να νιώθει πως μπορεί να στηριχτεί πάνω σου, ότι είσαι εκεί για να την ακούσεις. Όταν έχει κάποιο θέμα μαζί σου, μη δείχνεις αδιαφορία. Αντιθέτως, να φαίνεσαι πρόθυμος να συζητήσετε το οτιδήποτε και να το λύσετε μαζί. Σ' εσένα θέλει να μιλήσει, όχι στον τοίχο...

#8 Οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά

Κλισέ; Μεγάλο. Αν ισχύει; Στο 100%. Οπότε μην το προσπερνάς. Το να θυμάσαι τις μικρές λεπτομέρειες όπως σε ποιο φαγητό έχει αλλεργία ή πότε γιορτάζει η μητέρα της, δείχνει πως ό,τι την αφορά είναι το ίδιο σημαντικό και για σένα. Και μην αρχίζεις τις δικαιολογίες ότι οι άντρες δεν έχετε καλή μνήμη... Αλλιώς πώς θυμάστε όλες τις ομάδες που πήραν πρωτάθλημα πριν καν γεννηθείτε;

#9 Πιάσε την αδιάβαστη

Για το τέλος, άφησα την πιο πετυχημένη συμβουλή. Ε-Κ-Π-Λ-Η-Ξ-Ε-Ι-Σ. Οτιδήποτε κι αν της ετοιμάσεις, αν καταφέρεις να την ξαφνιάσεις, είναι δεδομένο πως θα την σκλαβώσεις. Εκεί που δεν το περιμένει, πήγαινε κάτω από το σπίτι της για να τη δεις για δέκα λεπτά. Την επόμενη φορά που θα βγείτε μην της πεις πού θα πάτε, άφησε τη να προσπαθεί να μαντέψει. Ακόμα και μικρά δωράκια όπως λουλούδια ή ένα απλό σημείωμα, θα την ενθουσιάσουν. Για σένα μπορεί να είναι ασήμαντο, για εκείνη όμως όχι.

Αν ακόμα κι αυτά σου φαίνονται δύσκολα να τα κάνεις, λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να σε βοηθήσω διαφορετικά...

 

Πηγή

ΤΡΕΛΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ
trelogaidouri
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ