2017-09-21 01:02:09
Φωτογραφία για O Χαβιέ Μπαρδέμ δεν ήξερε τις Καρντάσιαν!
Μεταξύ μας, δε χάνει και τίποτα τρομερό ο Χαβιέ Μπαρδέμ που δε γνωρίζει τις αδερφές Καρντάσιαν Αν πιστέψουμε τα λεγόμενά του πάντως, η ύπαρξή τους πρόσφατα προστέθηκε στις «γνώσεις» του, όταν η συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία «Mother!» του Ντάρεν Αρονόφσκι παράτησε στη μέση τη σκηνή που γύριζαν για να παρακολουθήσει το ριάλιτι της οικογένειας.

Αυτό έκανε εντύπωση στον 48χρονο ηθοποιό, καθώς όπως δήλωσε μέχρι εκείνη τη στιγμή «δεν ήξερα ποιες είναι». Η αντίδραση φυσικά της Τζένιφερ Λόρενς ήταν όπως κάθε φυσιολογικού ανθρώπου: έμεινε άναυδη.

«Ξέσπασε σε δυνατά γέλια και είπε: "Δεν ξέρεις ποιες είναι οι Καρντάσιαν;"» και πρόσθεσε: «Λες και μιλούσαμε για τον Αϊνστάιν».

Τότε ο Μπαρδέμ απάντησε: «Όχι δεν ξέρω ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι. Ποιες είναι αυτές; Σε ποιον πλανήτη ζουν; Από πού προέρχονται; Τι θέλουν; Πού είναι το διαστημόπλοιό τους;».

 Τώρα όμως που τις έμαθε ο Μπαρδέμ, φαίνεται να κόλλησε, καθώς όπως παραδέχτηκε πλέον το παρακολουθεί και ο ίδιος.  «Τώρα ξέρω περισσότερα για το ποιοι είναι», είπε.

Μετά από τα παραπάνω, άραγε πώς να αισθάνεται η Κιμ και η...«δυναστεία» της;
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ