2017-09-21 02:07:02
Φωτογραφία για Σοβαρό επεισόδιο ανοιχτά της Μυτιλήνης – Τουρκικά σκάφη παρενόχλησαν πλοίο του Λιμενικού
Σοβαρό επεισόδιο έλαβε χώρα μεταξύ ελληνικών και τουρκικών σκαφών νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης στα ελληνικά χωρικά ύδατα, ανοιχτά της Μυτιλήνης.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το lesvosnews.gr, σκάφος του Λιμενικού Σώματος εντός χωρικών υδάτων περισυνέλλεξε μετανάστες που επέβαιναν σε φουσκωτό. Στη συνέχεια, οι άνδρες του Λιμενικού έδεσαν το μικρό σκάφος στην πρύμνη του πλοίου και άρχισαν να το ρυμουλκούν προς το λιμάνι της Μυτιλήνης.

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια:

Τότε εμφανίστηκαν δύο σκάφη της Τουρκικής Ακτοφυλακής τα οποία εισήλθαν εντός ελληνικών χωρικών υδάτων και άρχισαν να κάνουν επικίνδυνους ελιγμούς γύρο από το ελληνικό πλοίο.

Οι άνδρες του Λιμενικού ενημέρωσαν άμεσα το Λιμεναρχείο Μυτιλήνης για το περιστατικό και συνέχισαν την πορεία τους προς το λιμάνι. Αξίζει να σημειωθεί πως τα τουρκικά πλοία συνέχισαν τους επικίνδυνους ελιγμούς μέχρι και το λιμάνι της Μυτιλήνης.

Υψηλόβαθμοί αξιωματικοί του Λιμενικού μιλώντας στο Newpost, υποβάθμιζαν το περιστατικό, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι συνηθισμένες οι εν λόγω εμπλοκές στο σημείο και δεν δίνουν περαιτέρω συνέχεια.

Πηγή: newpost
eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ