2017-09-22 08:00:27
Φωτογραφία για Tέλος ο Αλαφούζος από τον Παναθηναικό!
Την αποχώρηση του από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ύστερα από 5,5 χρόνια ανακοίνωσε επίσημα ο Γιάννης Αλαφούζος - Ο πρόεδρος της "πράσινης" ΠΑΕ απηύθυνε κάλεσμα στους «ιστορικούς πρωταγωνιστές της Παναθηναϊκής οικογένειας» για να διασώσουν τον σύλλογο - Δήλωσε διατεθειμένος να αναλάβει μελλοντικές υποχρεώσεις που ανέρχονται έως και σε 20 εκατομμύρια ευρώ

Ο Γιάννης Αλαφούζος, με γραπτή του δήλωση η οποία μεταδόθηκε στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΠΑΕ, ύστερα από 5,5 χρόνια, φεύγει από το «τριφύλλι», έχοντας πανηγυρίσει την κατάκτηση ενός Κυπέλλου.

Ο κ. Αλαφούζος τόνισε μεταξύ άλλων ότι από όταν ανέλαβε τον Παναθηναϊκό, έχει συνεισφέρει 42 εκατομμύρια ευρώ από την προσωπική του περιουσία. Πρόσθεσε ότι είχε «τη ρομαντική ψευδαίσθηση ότι στήνοντας μία υγιή ομάδα χωρίς σχέσεις διαπλοκής θα μπορούσα να βοηθήσω να αλλάξει η ελληνική πραγματικότητα. Έκανα λάθος. Τα συστήματα και οι νοοτροπίες που εμποδίζουν την χώρα μας να έχει ένα κανονικό, ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο είναι βαθιά ριζωμένα και μοιάζουν με Λερναία Ύδρα«, ενώ ανέφερε ότι είναι διατεθειμένος να αναλάβει τις υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού έως ένα πόσο της τάξεως των 20 εκατομμυρίων ευρώ.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ