2017-09-22 13:49:12
Φωτογραφία για Λεμεσός: Προς πώληση βίλες πολυτελείας αξίας εκατομμυρίων ευρώ - Αστρονομικά τα ποσά που αγγίζουν μέχρι και τα 30εκ. ευρώ
Προς πώληση διατίθενται ορισμένες από τις πιο πολυτελείς κατοικίες της Κύπρου, με τις τιμές να φτάνουν μέχρι και τα €30 εκατ. Στη βρετανική... ιστοσελίδα πώλησης ακινήτων βρίσκονται κάποιες από τις πιο πολυτελείς βίλες του νησιού. Mε πληροφορίες από το InBusiness σας παραθέτουμε μια λίστα με τις ακριβότερες κατοικίες του νησιού οι περισσότερες εκ των οποίων βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή της Λεμεσού.

Μονοκατοικία επτά δωματίων (Άγιος Τύχωνας)

Στα €30 εκατ. Ανέρχεται η ενδεικτική τιμής πώλησης παραθαλάσσιας μονοκατοικίας επτά υπνοδωματίων στον Άγιο Τύχωνα Λεμεσού. Εκτείνεται σε πέντε επίπεδα, διαθέτει σινεμά και πισίνα με θαλασσινό νερό. Η συνολική του έκταση φτάνει τα 3.311 τετραγωνικά μέτρα, ενώ το οικόπεδο στο οποίο βρίσκεται έχει έκταση 2.025 τ.μ. Μεταξύ άλλων διαθέτει μουσική αίθουσα με πιάνο, home cinema για 20 άτομα, αίθουσα μπιλιάρδου με μπαρ, γυμναστήριο, δωμάτιο παιχνιδιών, εσωτερική πισίνα, σάουνα και χαμάμ.


Μονοκατοικία δέκα υπνοδωματίων (Πισσούρι)

€22 εκατ. καλείται να καταβάλει ο υποψήφιος αγοραστής πολυτελούς μονοκατοικίας δέκα υπνοδωματίων. Η Villa Primavera βρίσκεται στην καρδιά της παραθαλάσσιας περιοχής Πισσουρίου, προσφέροντας πανοραμική θέα 360 μοιρών. Η γη, στην οποία βρίσκεται, έχει εμβαδόν 11.345 τ.μ., ενώ το κύριο κτήριο της κατοικίας εκτείνεται σε 1.400 τετραγωνικά μέτρα, με το σύνολο των επιτρεπόμενων χώρων κατασκευής να ανέρχεται περίπου στα 2.200 τετραγωνικά μέτρα. Η μονοκατοικία δύναται να πωληθεί ημιτελής σε χαμηλότερη τιμή.

Βίλα τεσσάρων υπνοδωματίων (Λεμεσός) 

Στα €15,5 εκατ. φτάνει το κόστος για βίλα τεσσάρων υπνοδωματίων στη Λεμεσό. Το The Residence αποτελείται από πολυτελή παραθαλάσσια διαμερίσματα, καθένα από τα οποία φιλοξενεί τις υπηρεσίες ξενοδοχείου πέντε αστέρων. Το οικόπεδο στο οποίο βρίσκεται έχει έκταση 1.391 τ.μ., η καλυμμένη περιοχή φτάνει τα 743 τ.μ., οι βεράντες εκτείνονται σε 81,5 τ.μ., ενώ εκτός από ιδιωτική πισίνα, διαθέτει ιδιωτική πύλη που οδηγεί στην παραλία.

Βίλες €15,3 εκατ. (Πισσούρι)

Σε 14-16 μήνες μπορούν να παραδοθούν βίλες €15,3 εκατ. στην περιοχή Πισσουρίου, δίνοντας τη δυνατότητα στους αγοραστές για αλλαγές στο κτήριο, το οποίο μπορούν να προσαρμόσουν στις ανάγκες τους. Βρίσκεται στην κορυφή ενός γραφικού φαραγγιού που εκτείνεται προς τον κόλπο Πισσουρίου και το πέντε αστέρων Columbia Seaside Resort. Η «αριστοκρατική», όπως χαρακτηρίζεται ανάπτυξη αποτελείται από δεκαπέντε πολυτελείς βίλες, οι οποίες προσφέρουν ισορροπία ανάμεσα στη γαλήνια εξοχική ζωή και την εύκολη πρόσβαση σε πολλές δραστηριότητες της περιοχής

Βίλες έξι υπνοδωματίων (Σούνι, Λεμεσός)

Από €2,7 εκατ. έως €14,5 εκατ. πωλούνται πολυτελείς επαύλεις 5-6 υπνοδωματίων στην περιοχή Σούνι της Λεμεσού. Σουίτα καλεσμένων, ιδιωτική πισίνα και πανοραμική θέα στη θάλασσα είναι ορισμένα από τα χαρακτηριστικά τους. Η συνολική καλυπτόμενη περιοχή ανέρχεται μεταξύ 290 τ.μ. και 2.290 τ.μ., ενώ το οικόπεδο στο οποίο βρίσκονται οι βίλες κυμαίνεται μεταξύ 2.500 τ.μ και 8.840 τ.μ.

Μπανγκαλόου πέντε υπνοδωματίων (Αμαθούντα)

Στα €14,4 εκατ. ανέρχεται το κόστος πώλησης μπανγκαλόου πέντε υπνοδωματίων στην Αμαθούντα της Λεμεσού. Οι τριώροφες Royal Blue Villas διαθέτουν, μεταξύ άλλων, ιδιωτική είσοδο, ευρύχωρη ενιαία κουζίνα ενιαία, καθιστικό τραπεζαρία και χώρους σαλονιού, πισίνα, σάουνα, αίθουσα ψυχαγωγίας και γυμναστήριο, ενώ βρίσκονται σε υπερυψωμένη θέση.

Βίλες τεσσάρων υπνοδωματίων (Λεμεσός)

Τζακούζι, κοντινή απόσταση από την παραλία, ανοιχτή κουζίνα και χώρο μπάμπεκιου προσφέρουν, μεταξύ άλλων, οι βίλες τεσσάρων υπνοδωματίων του Opera αξίας €11,9 εκατ. Αποτελούνται από τέσσερις πολυτελείς βίλες στην παραλία, τέσσερις ελαφρώς μικρότερες βίλες σε κάθε πλευρά του έργου απέναντι από την κοινόχρηστη πισίνα και δύο πολυώροφα συγκροτήματα πολυτελών διαμερισμάτων, καθώς και ρετιρέ. Το ισόγειο και ο πρώτος όροφος περιλαμβάνουν τέσσερις πολυτελείς μεζονέτες, ενώ συνολικά 20 διαμερίσματα, ενός έως τριών υπνοδωματίων βρίσκονται στον δεύτερο, τρίτο και τέταρτο όροφο. Στον πέμπτο και τον έκτο όροφο βρίσκονται τα ρετιρέ με τους δικούς τους ιδιωτικούς κήπους.

Βίλα τεσσάρων υπνοδωματίων (περιοχή Le Meridien)

Σχεδόν €11 εκατ. είναι η αξία για μία βίλα τεσσάρων υπνοδωματίων πάνω στην παραλία, στην περιοχή Le Meriden της Λεμεσού. Μεγάλοι χώροι, πολυτελής σχεδιασμός, μοντέρνο στιλ, ευρύχωρο και άνετο σαλόνι, τέσσερα μεγάλα υπνοδωμάτια, τζακούζι, σύγχρονη ξεχωριστή κουζίνα και μεγάλα μπαλκόνια, πισίνα μεγάλης διαμέτρου και καταπράσινο τοπίο είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά αυτών των επαύλεων.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ