2017-09-25 16:33:17
Φωτογραφία για Η πιο όμορφη μαμά! 7 μήνες μετά την γέννηση της κόρης της μοιάζει κάπως έτσι
Πάει ένας μήνας περίπου από την τελευταία φορά που είδαμε την διάσημη ηθοποιό και μητέρα δύο παιδιών σε δημόσια εμφάνιση της. Η αλήθεια είναι πως και τότε μας είχε εντυπωασιάσει, αφού είχε χάσει αρκετά από τα κιλά της δεύτερης εγκυμοσύνης της και φαινόταν αρκετά ανανεωμένη.

Σήμερα επτά μήνες μετά την γέννηση της μικρής Amalia, η ηθοποιός είναι πιο αδυνατισμένη από κάθε άλλη φορά και αυτό φαινόταν ξεκάθαρα τόσο στο σώμα, όσο και στο προσωπό της. Η Natalie Portman έχει βρει πια για τα καλά τον παλιό της εαυτό και είναι μία κούκλα. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε την Παρασκευή στην ηλιόλουστη Santa Monica να βολτάρει με τους γονείς της και την μικρή της κόρη.

Η 36χρονη ηθοποιός έσπρωχνε το καρότσι με την μικρή Amalia και στις φωτογραφίες που απαθανατίστηκε έδειχνε πολύ όμορφη και αρκετά αδυνατισμένη. Φορώντας ένα μαύρο T-shirt και ένα τζιν παντελόνι απόλαυσε τη βόλτα με τους γονείς της και εμείς την νέα της εμφάνιση. Μένει φυσικά να τη δούμε σε κάποια επίσημη έξοδο της, μέχρι τότε παίρνει δέκα με τόνο.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ