2017-09-25 18:00:43
Φωτογραφία για Αυτή η ΑΕΚ αρνείται να φύγει από το γήπεδο ηττημένη
Την χαμένη της ταυτότητα βρίσκει η ΑΕΚ η οποία αρνείται να φύγει απ’ το γήπεδο ηττημένη, εξαντλώντας όλα τα περιθώρια εντός του αγωνιστικού χώρου. Τι κι αν βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο σκορ μόλις στο 47ο λεπτό του ματς, με δυο ανόητα γκολ, πιάνοντας οι Ερυθρόλευκοι την άμυνα της στον ύπνο. Η ΑΕΚ αρνήθηκε κατηγορηματικά για ακόμα μια φορά να φύγει απ’ το ματς ηττημένη, γυρίζοντας ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν σταμάτησε λεπτό να ζει και να φωνάζει στο ματς απ’ την αρχή του αγώνα, δείχνοντας το πόσο έχει συμβάλλει και ο ίδιος να πετύχει η ΑΕΚ αυτήν την ευχάριστη μετάλλαξη που έχει την εφετινή χρονιά.

Ακόμα και στο 2-0 ο Ισπανός τεχνικός πίστευε στην ανατροπή και στους παίκτες του και ανακατεύοντας την τράπουλα …έβγαλε «άσο» απ’ το μανίκι και η ΑΕΚ κατάφερε αυτό που δεν μπορεί να καταφέρει ομάδα, που δεν έχει …γκατς. Ο Ισπανός κρατήθηκε ψύχραιμος σε όλη την διάρκεια του ματς και ας βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-0 η ΑΕΚ και ζητούσε απ’ τους παίκτες του ηρεμία και καθαρό μυαλό, αλλά και πείσμα, όπως και θέληση για να ανατρέψουν την κατάσταση
. Μαζί του συμπαραστάτες ήταν αρκετοί παίκτες και όλοι μαζί τα έδωσαν όλα και κατάφεραν την επική ανατροπή της δεκαετίας, παίρνοντας την νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό με 3-2, δείχνοντας ότι αυτή η ομάδα πλέον αρνείται να χάσει και αποκτάει σιγά σιγά την στόφα νικητή που τις είχε λείψει τόσο πολύ τα τελευταία χρόνια και είναι και το μυστικό που δίνει τα πρωταθλήματα. Κι’ όλα αυτά χάρις τον πρωτεργάτη-μαέστρο της ομάδας, Μανόλο Χιμένεθ που έχει φτιάξει μια δυνατή και συμπαγή ομάδα με πολύ πάθος και τσαμπουκά που θα …πεθαίνουν για την φανέλα και για την νίκη.

Πηγή:aek1924.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ