2017-09-28 12:16:22
Φωτογραφία για Στο νοσοκομείο ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου – Έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του
Μεγάλη περιπέτεια έζησε πριν από λίγες ώρες ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Μανόλης Αλιφιεράκης, ο οποίος κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού του στο κενό Αμέσως σήμανε συναγερμός στο ΕΚΑΒ Ηρακλείου, ασθενοφόρο του οποίου έσπευσε στην περιοχή του Μασταμπά, όπου συνέβη το περιστατικό, με τη συνοδεία γιατρού.

Όπως διαπιστώθηκε ο κ. Αλιφιεράκης κατά την πτώση του τραυματίστηκε στα πόδια, με αποτέλεσμα να υποστεί κατάγματα και αφού του παρασχέθηκαν επί τόπου οι πρώτες βοήθειες, μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου προκειμένου να υποβληθεί σε σειρά ιατρικών εξετάσεων.

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί πως ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου είχε τις αισθήσεις του και ήταν σε θέση να επικοινωνήσει με τον γιατρό και το πλήρωμα του ασθενοφόρου.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Αλιφιεράκης βρισκόταν στο μπαλκόνι για εργασίες συντήρησης στο ντεπόζιτο του νερού. Πιθανότατα, έχασε την ισορροπία του και βρέθηκε στο κενό, πέφτοντας από τον πρώτο όροφο του οικοδομήματος.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ