2017-09-28 14:24:58
Φωτογραφία για Γονείς σε σχολείο της Κοζάνης αντιδρούν επειδή η κλήρωση για τους σημαιοφόρους έβγαλε χαμηλόβαθμο Αλβανό μαθητή
Υποστηρίζουν ότι δεν θα επιτρέψουν στα παιδιά τους να λάβουν μέρος στην παρέλαση της 11ης, όσο και σε εκείνη της 28ης Οκτωβρίου.

Αντιδράσεις προκάλεσε στην Κοζάνη η κλήρωση για τους σημαιοφόρους σε δημοτικό σχολείο.

Συγκεκριμένα, οι διευθυντές κλήθηκαν να ορίσουν τους σημαιοφόρων για την παρέλαση της 11ης Οκτωβρίου, όπου είναι η επέτειος της απελευθέρωσης της πόλης.

Αυτό συνέβη και στο 5ο Δημοτικό όπου σύμφωνα με το kozanimedia η κλήρωση ανέδειξε σημαιοφόρο έναν μαθητή από την Αλβανία ο οποίος δεν χαρακτηρίζεται για τις επιδόσεις του στα μαθήματα, με αποτέλεσμα να αντιδράσει έντονα μια μερίδα γονέων.

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια:

Ορισμένοι από τους υποστηρίζουν ότι η επιλογή σημαιοφόρου θα πρέπει να συνεχίσει να γίνεται με κριτήριο την βαθμολογία ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι θα έπρεπε να έχει ελληνική καταγωγή.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, κάποιοι γονείς υποστηρίζουν ότι δεν θα επιτρέψουν στα παιδιά τους να λάβουν μέρος σε αυτήν παρέλαση, όσο και σε εκείνη της 28ης Οκτωβρίου, καθώς η εκλογή σημαιοφόρου ισχύει μέχρι τις 31 Ιανουαρίου.
eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο Ιερός Λόχος των Θηβών
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο Ιερός Λόχος των Θηβών
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ