2017-09-29 01:25:05
Φωτογραφία για Συναγερμός στη Γερμανία με μολυσμένες βρεφικές τροφές! Ο δράστης ζητά 10 εκατομμύρια ευρώ
Συναγερμός έχει σημάνει στις γερμανικές αρχές, από την στιγμή που εντοπίστηκαν μολυσμένες βρεφικές τροφές στα ράφια των σούπερ μάρκετ.

Ο έλεγχος διενεργήθηκε, ύστερα από επιστολή εκβιασμού που έλαβαν εννέα μεγάλες εταιρίες πώλησης ειδών διατροφής.

Σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα, το περασμένο Σάββατο, ο δράστης έστειλε επιστολή στην αστυνομία και στις εταιρείες Aldi, Rossmann, Lidl, DM, Mueller, Edeka, Norma και Rewe, με την οποία ζητούσε 10 εκατομμύρια ευρώ.

Κατόπιν, τοποθέτησε στα ράφια τα επιμολυσμένα προϊόντα, ώστε να μην μπορούν να πωληθούν, ενώ ταυτόχρονα επεδίωκε να αποδείξει ότι η απειλή είναι πραγματική.

Οι μολυσμένες βρεφικές τροφές περιείχαν μια επικίνδυνη ουσία, που μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα υγείας ή ακόμη και τον θάνατο βρεφών και μικρών παιδιών.

Η αστυνομία απέσυρε άμεσα όλα τα σχετικά προϊόντα από τα ράφια και έχει ήδη διαπιστώσει πρόβλημα σε πέντε βαζάκια βρεφικής τροφής, στα οποία βρέθηκε ουσία από την ομάδα των γλυκολών, σε σούπερ μάρκετ στην περιοχή Φρίντριχσχάφεν, στη Βάδη-Βυρτεμβέργη.


Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια:

Τι λέει η αστυνομία

Στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε νωρίτερα σήμερα η αστυνομία της περιοχής, δόθηκε στη δημοσιότητα φωτογραφία ενός άνδρα από κάμερα ασφαλείας, τον οποίο ο εκπρόσωπος της αστυνομίας χαρακτήρισε «αδίστακτο». [μολυσμένες τροφές]

Από τις αρχές του κρατιδίου ζητήθηκε από τους καταναλωτές να είναι προσεκτικοί όταν αγοράζουν τα συγκεκριμένα προϊόντα και να παρατηρούν αν οι συσκευασίες φαίνονται κατά οποιονδήποτε τρόπο αλλοιωμένες.

Πηγή: newsit
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ